![]() |
A Gacek ma to samo.Co ustalony czas sprawdza konta i jeżeli przyszła poczta zmienia się trayowa ikonka i nietoperz macha skrzydłami:)
|
Outlook Express z Office 2003 Pro
|
Outlook 6 i nie kwapie sie zbytnio do zmian
|
w domu gacek nietoperek, w pracy m2 (nie chcami kupic tej latajacej myszy :buu: )
OE? a co to jest? Outlook 2003 byl u mnie miesiac, na testach, ale poszedl z takim hukiem ze sektory na dysku po nim sie pozawijaly :D tylko z bayesit'em z gacka sie dogadac nie do konca moge: kto wie jak zapisac wszystkie jesgo reguly/ustawienia i przeniesiecsc do innej instalacji? i po drugie - gdzie sie podziala opcja treningu bayesit'a w najnowszym bacie? przycisk mam nieaktywny... :( |
|
The Bat :D i to orginalny (oczywiście z Eksperta :mruga: ). Za co? Za bazpieczeństwo, układ katalogów, przejżystość i prostotę. Pozdrówki dla Batowców :D
|
Cytat:
|
wiesz, ja tam sie dogaduje, ale chcialbym dogadac sie raz i potem tylko mu mowic "o widzisz, tak robil twoj poprzednik, ty rob podobnie bo inaczaj :rozwal: "
a tak na serio to to cus dziala, tylko musisz mu emile posegregowac i dopiero go wlaczyc - popatrzy jak to masz i zapamieta, potem sam bedzie podobne wrzucal tam gdzie ty wrzuciles pierwsze smieci - jak na razie nigdy nie mialem do czynienia z bardziej inteligentna=skuteczna i bardziej nieprzyjazna uzyszkodnikowi wtyczka antyspamowa |
Odbieram poczte z www. Odbiera ktoś pocztę z neostrady przez Outlooka?
Poczte z wp.pl i interii.pl moge bez problemu pobrać z w/w programu, a z kontem neo jakos nie mogę sobie dać rady, próbowałem już parenaście kombinacji ale jakoś bez rezultatu. Nawet nie mogę odebrać poczty z neo za pomoca multikonta z interii. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:26. |