![]() |
mam nadzieję, że tego przypadku pod to nie podciagną i przyznają odszkodowanie:
"Towar uległ zniszczeniu lub został zagubiony podczas transportu z winy przewoźnika." PS. Ale w takim razie jak to rozegrać z allegro, kometarz negatywny? Przecież to nie wina sprzedawcy i jak w związku z tym dogadać się ze sprzedawcą, co zrobić? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. Nie krytykuj Aszeja - zachował się tak, jak zachowałaby się większość osób, a nas prosi o pomoc a nie ocenę swojego zachowania. |
Pomyślałem o odciskach i o imei-u ale wydawało mi się to rodem z amerykańskich filmów kryminalnych, choć to by było najlepszym rozwiązaniem. Rzecz miała miejsce w ciagu dwóch dni, także za dużo osób nie miało z tym do czynienia. Odciski może da się odzyskać jeśli nikt z mojego punktu pocztowego nie oblepiał telefonu swoimi lepkimi palcami, a imei hm... to wszystko w gestii operatora, może dać znać na jakim BTS-ie nadaje, z jakiej miejscowości, ewentualnie na jakim nadawał podrzucony szrot. Będzie można w przybliżeniu określić miejsce kradzieży.
|
Cytat:
|
Cytat:
Policjant przynosi swojego kompa z win95 open officem ionaczej by pisał rećznie.... Obraz polskiej prokuratury... Panele Lcd laserówki i baby niemające pojęcia o kompie żadnego:) |
taki mały OT ale ja płytki ubuntu też rozpakowane dostałem tzn. koperta bąbelkowa trzymała sie na gumkach... echh
|
Cytat:
z drugiej strony, nie ździwię się, jeśli już niedługo na każdej stacji tak będzie - płacisz 100 zł i do tej kwoty masz odblokowany dystrybutor. szkoda słów... |
Cytat:
|
Cytat:
ćpałeś coś? co ma jedno do drugiego? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedyś ojcu ukradli telefon w autobusie, po dwóch latach policja dzwoni żeby przyszedł po swój telefon na komende:) Szybkość działania nie jest imponująca, ale dobrze że wogóle znaleźli.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |