![]() |
Cytat:
BTW czy ktos wspominał o serialu RODZINA SOPRANO ?? || 8) 8) 8) |
Cytat:
a Pokolenia to tam gdzie był Kunta Kinte? |
hmmm a "Przyjaciele" i "Spin City" seriale na 6!!!!!!!:jupi:
|
Cytat:
tak Rodzina Soprano jest w porzo |
Cytat:
piekne kobiety i cudowni faceci....!! |
Cytat:
w takim razie coś mi się pokręciło a gdzie był Kunta Kinte? wie ktoś? |
Swiat wg Bundych <--- czy jeszcze ktos ten serial pamieta poza mna?
ech ten Al i ten jego obowniczy z grubymi babami, Peggy i jej telewizor i czekoladki... az sie lezka w oku kreci :buu: moze puszcza jeszcze ten serial, bo chetnie bym poogladal |
A Dynastia to co ?? Pamietam jakbym dzisiaj ogladal losy Blejka , Aleksis i Cristal :o .
A tak na serio to wedlug mnie Graczykowie a pozniej Bula i spola byli wporzo :jupi: |
Aha zapomnialem o chyba najlepszym serialu Allo Allo .A najlepszy teks to "Ty glupia kobieto" albo "To ja Leclerk" :cisza: .Po prostu serial wypas .Swiat wedlug Bundych tez byl rulez 8) najlpepsze bylo jak przylecieli kosmici po jego skarpety i Bundy sobie z nimi zdjecia robil ^_^ ;p ^_^
|
Cytat:
Mam wszystkie odcinki wszystkich serii. Niebieska! Twoje avatarki są coraz lepsze!!:* |
"w labiryncie" pierwszy polski serial
btw kojarzy ktos temat glowny z tego serialu |
Jak dla mnie to najlepszym serialem a raczej bajką srialową byla jakas taka japonska kreskowka pilkarska z bohaterem glownym, ktory sie zwal CUBASA czy jakos tak.
nigdy nei zapomne ich min, wscielkosci i tego ze jak biegli do bramki pzreciwnika, biegli tak minute, dwie, 5 , pzrez nieskonczone boisko, robili triki, o ktorych sie filozofom nie snilo i jak w koncu stzrelili do bramki, to pilka sie splaszczala od sily strzalu!! cubasa rulezzz :P |
A jak mogliscie zapomiec o "Matkach zonach i kochankach" :jezyk:
a i z seriali z zachodu to kiedys jak byle maly to ogladalem na RTL taki serial (japonski) gdzie byly dwa roboty (jeden umial latac [byl niebieski]drugi zamienial sie w motor [zdaje sie ze byl zolty] :fiu: ) i jeden gostek w czerwonym samochodzie (normalny gostek tylko ze w kostiumie jakby power rangers a i mial ta swoja bryke z bajerami) wiadomo walczyli ze zlem, fast foodami (joke) ^_^ i innymi takimi *******ami moze ktos kojazy tytul tego serialu :help: a i jeszcze Renegat chyba niezostal tu wymieniony :chytry: |
A ja bede twardy!!! PALOMA
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:05. |