![]() |
Cytat:
Witam ! hehe - zgadza sie przez 5 docinków biegli w jedna strone boiska a przez nastepne 5 w druga !! ------------------------------------------------------ TSubasa / Cubasa / Bakasimazu i inni - heh jedna rzecz o tematyce piłkarskiej która lubiłem ogladać PS: Nazwa to Kapitan Jastrzab !! |
Cytat:
tak BTW nakrecili z tego film!!! tytul to "shaolin soccer" hehe, rama jest z tego filmu na maxa, wykorzystali w nim chyba wszystkie motywy z animowanego!!! :) wypasiony filmik, chociaz chinski :) |
Cytat:
|
A wspominal ktos Ekstradycje albo Sfore??? Kultowe polskie seriale ;p
|
Cytat:
|
no wlasnie SFORA!!!!! Tez super!!!!!
|
Cytat:
PS. i nie Kunta Kinte tylko Tobi ;) |
Cytat:
|
Gamonie !!!!!!!!!!!!!!
A gdzie "Bolo i Lolo" psia wasza zakrzepnięta jucha :D :D (( |
Cytat:
ktorej serii..?? bo na Canal+ wlasnie sie skonczyla 8 seria..!!!!!!! P.S. Mam jeszcze przygotowanych pare...tylko jakos sie nie moge zdecydowac..!!:D :D |
a co powiecie na to :)
-"Lexx: The Dark Zone" -"Millenium" jak mi się cosik odresetuje ;) to dopisze bo tak w sumie to oglądam tylko Cartoon Network i Discovery pozdro |
luuuudzie, a gdzie Doctor Quinn? gdzie Hotel Zacisze z Johnem Cleesem w roli głównej?
najlepsze kreskowki wszechczasów: The Simpsons, Dexters Lab, Garfield jak sobie cos przypomne to dopisze o o Krecik (z pozdrowieniami dla misz masza), Sąsiedzi (stara czeska bajeczka, dwóch sąsiadów cos kombinuje przy domu - smiech na sali) |
13 posterunek 2 i Akademia Policyjna + Na Południe + Legendy Kung-Fu +Feliks, Przyjaciel na całe życie:):)
|
Witam !
Ok to ja bede oryginalny ! "Wędkarskie przygody Rex'a Hunt'a" na Discovery^_^ |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:02. |