![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Podłączenie radia w samochodzie zamiast fabrycznego
No więc tak, mam fabrycznie zamontowane radio w samochodzie (Honda), jest to starszy kasetowy Pioneerek. Kupiłem sobie nowe radyjko, również Pioneerek, no i jak to bywa przy nowych radiach, podłączane jest w standardzie ISO.
Wracając do tego fabrycznego radia, zamieszczam fotki wtyczki jaka wychodzi z samochodu i wejścia w radiu (1 i 2). Pomyślałem sobie, że nie będzie problemu z podłączeniem, kupię przejściówkę Honda -> ISO i montaż zajmie mi kilka minut. Kupiłem, niestety okazało się, że wygląda ona tak jak na następnej fotce, druga strona to już ISO (zasilanie i głośniki), (3 i 4). Innego adaptora do Hondy z tego rocznika nie ma, wszędzie wygląda tak samo, więc tutaj o pomyłce nie ma raczej mowy. Na koniec pytanie, jak to podłączyć zachowując fabryczną wtyczkę wychodzącą z auta (tak najlepiej zostawić, gdyby trzeba było zamienić na fabryczne radyjko). No nie mogę znaleźć takiego adaptora, żeby pasował pod tą oryginalną wtyczkę. Sam już nie wiem co myśleć, fabryczne radio, fabryczna instalacja, a nie pasuje zakupiony przeze mnie adaptor. Jakieś sugestie? Będę wdzięczny za pomoc. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Odblokowanie fabrycznego radia forda | mallow | Off topic | 20 | 26.04.2009 21:38 |