![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
pio-4 ma 16.7 MBps z tego co pamietam, to juz jest prehistoria.
Gdzie dyski teraz te najnowsze maja 133. Nie wiem dokladnie jak to wyglada bo sie nie interesowalem tymi kieszeniami. Ale z tego co tutaj jest napisane. To mniej wiecej tak to wyglada. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Dziadzio
Data rejestracji: 01.06.2006
![]() |
Cytat:
W moim komputerze jeszcze sie UDMA ![]() ![]() Polską wersję tego o czym piszę znalazlem np. tu: http://www.pixmania.com/pl/pl/230300...fichetechnique Piszą tu że "UDMA/UDMA2 jest wspierane". Ale 120zł za.... $15. Dziwny przelicznik. Nie stać mnie na kupowanie w szalenie drogich polskich sklepach o ile nie muszę. Ich szefowie powinni obniżyć swe złodziejskie zapędy.
Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Gomez47 : 27.06.2006 o godz. 19:27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja podzielilem :
HDD1 - niedzielony, NTFS - SYSTEM + SWAP, 40 GB HDD2 - Partycja 1 - DANE, 53 GB ( w tym zainstalowane gry pospolite ) Partycja 2 - FILMY, 53 GB ( wiadomo ) Partycja 3 - MGS, 53 GB (wszystko co zwiazane z Metal Gear Solid - obrazy wersji na konsole stacjonarne i przenosne, zainstalowane wersje na PC, soundtracki, trailery i masa innych rzeczy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
@max
widać że fan MGS-a ![]() a ja sie jeszcze spytam wie ktoś jak to jest z partycjami na dysku sata/sataII ?? czy robimy je dalej fdisk-iem ?? i czy jezeli posiadam win xp SP2 to czy wciąż musze podczas instalacji wkładać dyskietkie ze sterami ??
![]() |
![]() |
|
|