![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Gość
|
Cytat:
Dzisiaj wysłałem Ci wiadomość przez GG o podobnej treści. Może, gdy napiszę na Forum, to dotrze do Ciebie, żebyś się powstrzymywał od "nic nie wnoszących", zbędnych, a nawet powielanych wypowiedzi. @Kowalik: "Inni" też to widzą, i jak ta sytuacja się nie zmieni to zostaną poczynione odpowiednie kroki w stosunku do Forumowicza kraluk. |
|
|
|
|
#18 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
"Założyciel strony Iso News, poświęconej dostarczaniu informacji, oskarżony w sprawie rozpowszechnia pirackiego oprogramowania oraz sprzedawania mod-chipów służących do przeróbkek konsol, tak by czytały takie oprogramowanie, został skazany na pięć miesięcy aresztu oraz grzywnę w wysokości 28.500USD. Sprawa była prowadzona przez sąd federalny w Virginii, a założyciel strony David Rocci został oskarżony o naruszenie prawa Digital Millenium Copyrightc Act. Zarzucono mu sprzedaż 450 mod-chipów Enigmah..."
Tak przekreconej informacji jeszcze nie widzialem, a kazdy kto czytal oryginalny tekst ten wie jak bylo. Rocciemu nikt nie zarzucil handlowania pirackim oprogramowaniem, to bzdura. Jedyny hak jaki na niego znalezli to te nieszczesne chipy, ktorych zreszta sprzedal kilka tysiecy (do takiej ilosci sie przyznal) a nie 450 sztuk :-) Zawzieli sie na chlopaka i ludzie z MS i czesciowo scena ktora nie przepadala za isonews.com, nie mial szans. Ale pisanie ze handlowal pirackim oprogramowaniem to bzdura. Poprzez charakter strony mial stycznosc ze swiatkiem ale nic poza tym, ciekawe skad WP takie rewelacje wytrzasnela :-) Kolejny dowod na to, ze czytanie "newsow" na WP mija sie z sensem, malo tam faktow a sporo fikcji literackiej przypadkowych gryzipiorkow (gryziklawiaturkow?). |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Gość
|
A moze to nie tak ? moze siedzi tam rodzina prezesa z rozmowkami angielsko-polskimi w reku i tlumacza oryginalny tekst?? po prostu zajmuja sie tym ludzie ktorzy o jezyku obcym nie maja zielonego pojecia ??
|
|
|
|
#20 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#21 | ||
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
^_^
|
|
|
|
#22 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
W kwestii WP jeszcze...
Dodam takze, ze takiego zageszczenia smieci, reklam, statystyk itd. jakie atakuja kazdego kto zaglada na WP jeszcze nie widzialem. Bawilem sie w sluchanie pakietow ostatnio: podczas ladowania glownej strony tego smiesznego portalu naliczylem 11 hostow z ktorymi moja biedna skrzynka musiala sie polaczyc (serwery bannerow, statsy itd.) Koszmar, po wyfiltrowaniu tych smieci na firewallu czas ladowania skrocil sie tak na oko z 3x :-) Ale i tak nie bede tam zagladal bo nie ma po co. Wystarczy komentarze do newsow poczytac zeby zobaczyc jaki jest ogolny poziom "klientow" WP. Taki tez portal, co sie dziwic.
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
Proszę mi podać konkretnie jaki punkt regulaminu łamie kolega Kraluk. Ciekawi mnie też jakie to odpowiednie kroki bądą poczynione. |
|
|
|
|
|
|
#24 | ||
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#25 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
i do tego dochodzi jeden z punktow Regulaminu
Cytat:
|
|
|
|
#26 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
Brzuszki tu nie chodzi o regulamin tylko o poczucie jakiegos taktu. Pisanie postów dla samego pisania mija sie z celem. Później taki kraluk napisze "Mój 1000 post nieźle nie" ale co z tego jak 80% tego co napisał to bzdury, jakieś niczemu nie służace wypowiedzi. Mowa jest srebrem, milczenie złotem, a za pisanie madrych postów powinni stawiać pomniki z platyny. To powiedziałem ja Sorty. Takie jest moje zdanie. Howgh.
:cool: :cool: :cool:
|
|
|
#27 | |
|
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
nie widzę związku. netykieta mówi o krótkim i rzeczowym pisaniu. zaiste, Kraluk pisze zwięźle. |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#29 | |
|
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Gość
|
Cytat:
Twoja prośba nie zostanie spełniona ![]() Więc pozostań sobie z tą ciekawością ![]() Masz jeszcze jakieś pytania - wal na PM lub e-mail.
|
|
|
![]() |
|
|