![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | ||||
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() odnosnie darmowych alternatyw dla windowsa: wg. mnie linux przez to iz nie jest jeszcze systemem typu "odpal i zapomnij" jest dosyc kiepska alternatywa dla windowsa ![]() przyklad: glupie gg, w windowsie wlaczamy samo sie instaluje w linuxie jak juz dojdziemy do jakiegos programu ktory da sie uruchomic bez czarowania (Gaim) to trzeba wybrac odpowiednia wtyczke, jak juz nam ruszy to sie okazuje ze niemozna zaimportowac kontaktow z serwera a obsluga programu jest o niebo bardziej skomplikowana ![]() poza tym te inne programy pod linuxa, obsluga sprzetu, brak zwyczajnego dostepu do partycji fat.... itp itd naprawde zeby polubic pingwina trzeba miec mocne samozaparcie i anielska cierpliwosc ![]() a chyba nie na tym ma polegac zabawa z komputerem, zwykly user chce bez najmniejszego problemu pograc sobie w ut albo q3 ![]() ![]() a ceny softu - gdyby zaproponowano mi kupno powiedzmy 98 i xp w komplecie za 500zl to kto wie, odnosnie wywalenia piratow [programy mp3 filmy] to czemu nie tylko dajcie mi cos (serwis internetowy np) z ktorego [za drobna smsowa oplata] moglbym sciagnac/posluchac troche dobrej muzy bo z tego co sie orienutje to na tych dziesiejszych platnych serwisow np wspomnianego wczesniej iron maiden nie maja ![]() mozna byc legalnym trzeba tylko chciec, bo czym sie rozni legalna gra ktora kupicie za 49zl od legalnego windowsa za xxxxzl - niczym obydwa programy sa legalne a ich user wie ze jest fair wobec ludzi ktorzy zarywali noce nad tymi programami ![]()
![]() |
|
|