![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.06.2005
![]() |
Podlaczenie TV do kompa
wiec mam wielki wielki problem , chce sobie ogladnac film na tvku 28' a nie mam jak podlaczyc, jakie trzeba programy jakie kable, blagam o pomoc pozdroo
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
to polecam wlacz klonowanie w WIN + TvTool + kalelek SVHS i dziala (jesli TV nie posiada IN SVHS polecam EURO-SVHS przejsciowka) jesli ATI no to ..... nie mam takowej zeby sie pobawiac Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 28.06.2005 o godz. 00:29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
No właśnie wypadało by napisać jaką masz karte graficzną bo z fusów to ja wróżył nie będe bo mi nie wychodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
geForce 5500 125
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a jak juz piszesz to czy ma fizycnie wyjscie na sledzu a nie napisales(geForce 5500 125 ) i chyba raczej na koncu mialo byc 128 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Niestety - oczekujesz pomocy, a bardzo skąpo dzielisz się informacjami - jak już ktoś napisał, z fusów nie będziemy wróżyć. Ale ja lubię zawsze pomóc - więc coś napiszę. Po pierwsze - ten model karty, chyba zawsze ma wyjście TV - OUT - ale dla pewności sprawdź czy obok gniazda gdzie podłączony jest monitor, jest drugie najczęściej okrągłe gniazdo - to właśnie jest wyjście telewizyjne. Następna kwestia to kabel - potrzebujesz kabla zakończonego z jednej strony taką wtyczką aby pasowała do gniazda w karcie graficznej, oraz dodatkowo do karty dźwiękowej mały Jack, a z drugiej strony albo wtyczką EURO, albo wtykami Cinch - zależy jakie masz gniazdo/gniazda w telewizorze. Jak to wszystko sprawdzisz i kupisz odpowiedni kabel (sklep elektroniczny, RTV, lub komputerowy ) - to będzie można działać z uruchomieniem. Powodzenia ro29 EDIT - jeśli masz w telewizorze gniazdo EURO to potrzebujesz najprawdopodobniej takiego kabla jak na zdjęciu: Ostatnio zmieniany przez ro29 : 28.06.2005 o godz. 11:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() |
ja to robie tak na FX5200 + S-Video bo takowe mam w TV i Kompku. Po połączeni ze sobą tym kabelkiem w opcjach Ekranu na zakładce ustawienia pojawia mi się drugi monitor ale zacieniony klikam na jego właściwości pojawia się oocja Dołącz. I na TV wskakuje mi pulpit ale pusty nie sklonowany. Odpalam AllPlayer a wnim jest taka opcja "Full screen na drugim monitorze" i podczas oglądania filmu mam go w TV głos leci z Kompka bo 5.1 głośniczki i mam do tego wolny monitor mozna jeszcze sobie na nim pracować, mankament jest taki ze dzwieki z filmu i użytego programu pokrywają się co rozprasza oglądanie . Ale spkojnie można pisać w Wordzie itp..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki wszystkim bardzo dalem reputki
|
![]() |
![]() |