Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Zobacz rezultaty głosowania: Na kogo bedziesz głosował w zblizajacych sie wyborach do sejmu..??
PiS (Prawo i Sprawiedliwość) 6 21.43%
PO (Platforma Obywatelska) 13 46.43%
LPR (Liga Polskich Rodzin) 2 7.14%
UP (Unia Pracy) 0 0%
UPR 4 14.29%
PSL 0 0%
Demokraci 0 0%
SLD 0 0%
SDPL 1 3.57%
Samoobrona 0 0%
Nie będę głosował... 2 7.14%
Wszystkich głosów: 28. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.06.2005, 21:40   #31
Lukash
Wymiatacz

Data rejestracji: 27.07.2004
Lukash zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
wiem za szybko nacisnolem enter i mi sie sonda nie udala.. a teraz nie wiem jak to zmienic

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.06.2005, 22:07   #32
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 07.01.2005
Calme zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Brakuje mi czegoś na kształt PPPP
Stary 27.06.2005, 22:38   #33
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Sprobuj zrobic tyle co Owsiak za 1% czyli mniej wiecej 400.000 (czyli: zorganizowac caly dzien w TVP, przystanek woodstock, koncert glowny WOSP, reklamy, puszki, plakietki dla wolontariuszy, dzialalnosc fundacji przez caly rok, przetargi na sprzet, co za tym idzie wyjazdy i wiele, wiele innych).[...]
Przepraszam bardzo ale dając pienądze na WOŚP nie daję (moze nawet nie chce) dawac kasy na Woodstock. Co ma woodstock do pomocy w zakupie sprzętu medycznego??

Druga sprawa, pisałeś że pieniądze siedzą na koncie, OK , zgadza się tylko kto bieże za to procenty?? oczywiscie wiadomo, owsiak i przeznacza je na woodstock, a przecież ludzie wrzucający pieniądze do puszek chcą pomóc w zakupie sprzętu medycznego a nie w organizacji woodstocku, czy pisze to gdzies na puszkach? a wiec jednak nie wszystkie pieniadze ida na taki cel jaki życzyli by sobie ludzie

I jeszcze jedno, piszesz żeby spróbować zrobić to co owsiak za 1%. A popatrz tak np. na caritas, ile oni zbierają?? zbierają też duże pieniądze bez robienia takiego show'u.

Możesz napisać że owsiak zbierze w jeden dzien tyle co caritas w caly rok, ale zapewniam Cię ze gdyby owsiak zbieral caly rok to tez by nie uzbieral duzo wiecej kasy

Nie krytykuje owsiaka za wosp bo owszem widać ten sprzęt który kupił, ale nie podoba mi się co on robi pozniej z tymi pieniedzmi

pzdr.
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.06.2005, 22:57   #34
Lukash
Wymiatacz

Cytat:
Napisany przez Eliasz
Przepraszam bardzo ale dając pienądze na WOŚP nie daję (moze nawet nie chce) dawac kasy na Woodstock. Co ma woodstock do pomocy w zakupie sprzętu medycznego??
przystanek woodstock to podziekowanie wszytkim za pomoc w zbiorce pieniedzy..zespoly graja tam za darmo

P.S. Czy wie ktos jak poprawic ta sonde,..moze moderator mogl by cos naprawic bo nie wiem jak to zmienic....
Stary 27.06.2005, 23:15   #35
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Eliasz

Druga sprawa, pisałeś że pieniądze siedzą na koncie, OK , zgadza się tylko kto bieże za to procenty?? oczywiscie wiadomo, owsiak i przeznacza je na woodstock, a przecież ludzie wrzucający pieniądze do puszek chcą pomóc w zakupie sprzętu medycznego a nie w organizacji woodstocku, czy pisze to gdzies na puszkach? a wiec jednak nie wszystkie pieniadze ida na taki cel jaki życzyli by sobie ludzie

I jeszcze jedno, piszesz żeby spróbować zrobić to co owsiak za 1%. A popatrz tak np. na caritas, ile oni zbierają?? zbierają też duże pieniądze bez robienia takiego show'u.

Możesz napisać że owsiak zbierze w jeden dzien tyle co caritas w caly rok, ale zapewniam Cię ze gdyby owsiak zbieral caly rok to tez by nie uzbieral duzo wiecej kasy

Nie krytykuje owsiaka za wosp bo owszem widać ten sprzęt który kupił, ale nie podoba mi się co on robi pozniej z tymi pieniedzmi

pzdr.
No wiesz - powtarzam to dosc czesto. To wolny kraj - mozesz dawac kase na caritas, mozesz zalozyc swoja fundacje, ktora zrobi to co owsiak 'taniej'. Ja wiem swoje. Idea sluszna, koszty IMO uzasadnione, nie ma lewizn. Poza tym wiadomo na co ona idzie. Jurek nigdy nie kryl sie z woodstockiem (zespoly graja za darmo, ale organizacje koncertu finansuje fundacja). Poza tym baze fundacji musial stworzyc sam. Natomiast caritas wiadomo ze dziala na szkielecie koscielnym wiec baza juz jest, a same akcja sa duzo mniej 'intensywne'.
Dla mnie idea WOSP jest OK.

Tylko jeden szczegol mnie troche denerwuje. Jak sie chodzi duzo w dzien orkiestry to spotyka sie kilka grup zbierajacych. Wiadomo - daje sie raz, dwa, moze trzy, ale nie wiecej. Wiec jak taka dziesiata spotkana grupa potrafi czesto skomentowac 'odmowe pomocy dla chorych dzieci'.

Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 27.06.2005 o godz. 23:17
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.06.2005, 23:18   #36
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez sc0rpi0
Dodaj jeszcze SLD, SDPL, Demokratów i Samoobronę
A potem możemy zrobic małe prawybory prezydenckie
O kutwa.
A ja myślałem, że na prezydenta wybiera się osobę - a nie partię.
Stary 27.06.2005, 23:22   #37
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
A gdzie UPR tak wysoko plasujący się zazwyczaj w internetowych sondażach (gdy ktoś już o niego pyta).
Gdzie samonapad?
Gdzie Demokraci w tym antydemokratycznym kraju?
Gdzie PSL?
Gdzie kilka(naście) innych partii mających szansę wejść do sejmu?

I autor tego wątku twierdzi, że interesuje się polityką? Chyba jako fanczłonkomanipulant jednej z nielicznych wymienionych partii.
Stary 27.06.2005, 23:38   #38
Divxtom
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 15.10.2004
Divxtom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question

Dyskryminacja zwolenników innych (niewymienionych w sondzie) parti

-------------------------
Divxtom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.06.2005, 23:54   #39
Lukash
Wymiatacz

Cytat:
Napisany przez Wawelski
A gdzie UPR tak wysoko plasujący się zazwyczaj w internetowych sondażach (gdy ktoś już o niego pyta).
Gdzie samonapad?
Gdzie Demokraci w tym antydemokratycznym kraju?
Gdzie PSL?
Gdzie kilka(naście) innych partii mających szansę wejść do sejmu?

I autor tego wątku twierdzi, że interesuje się polityką? Chyba jako fanczłonkomanipulant jednej z nielicznych wymienionych partii.
wez sobie poczytaj dokladnie a nie piszesz glupoty, napisalem przeciez ze enter mi sie wcisnol i sie zapisalo i nie wiem jak zmienic jak jestes taki madry to powiedz mi jak moge sonde poprawic bo nie wiem gdzie moge zrobic edit
Stary 28.06.2005, 02:28   #40
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A przy edycji pierwszego posta się nie da?
Brak jeszcze opcji: żadna z powyższych
oraz:
nie będę głosował.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.06.2005, 06:37   #41
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dodałem kilka odpowiedzi..

Ale sprawdźcie mnie, bo spisywałem z Waszych propozycji i nawet nie wiem, czy są to prawidłowe skróty. Poza tym jak są jeszcze jakieś braki, to dajcie znać.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.06.2005, 09:51   #42
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Kwestia formalna ... UP bedzie mialo wspolna liste z SDPL
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.06.2005, 10:54   #43
Lukash
Wymiatacz

najwyzej dac UP razem z SDPL, UW startuje to tez mozna dodac,. a reszta jest luz...
P.S. dzieki za zmiany
Stary 28.06.2005, 11:14   #44
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Po pierwsze nie bede na nikogo glosowal bo wszystcy sa pajacami po drugie juz glosowalem tyle razy i dupa blada nic sie nie poprawilo w Polsce dalej afera za afera a z ludzi sobie jaja robia zeby cos sie zmienilo przynajmniej do tego trzeba 2 pokolen wiec stwierdzilem ze nie ma sensu a ci co pojda na wybory to chyba w bajki i w swietego mikolaja wieza

Ostatnio zmieniany przez legion : 28.06.2005 o godz. 11:59
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.06.2005, 13:33   #45
sc0rpi0
Kibic żużla :)

Data rejestracji: 07.12.2004
sc0rpi0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski
O kutwa.
A ja myślałem, że na prezydenta wybiera się osobę - a nie partię.
Miałem na myśli urządzenie później innej sondy i umieszcenie w niej nazwisk kandydatów na prezydenta (osób) Taki aż tępy nie jestem

Twoje uprawnienia: