Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 04.01.2004, 15:20   #21
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
JA NIE i nie zmienie zdania. Może i podchodze emocjonalnie ale taki już jestem. Zawsze walczyliśmy sami o swoje a pseudopomocnicy niech sie wypchają przykład anglia i francja na początku II WŚ. Tak samo Powstanie Warszawskie pomogli nie !!! I nie uwierze że teraz jest wszytko ok wszyscy sie kochają i chca pomagać. To że jest juz XXI wiek o niczym nie świadczy. historia zna wiele przypadków kiedy sojusze międzypaństwowe były łamane. Dalej któryś z kolegów wspominał o supermarketach i tak je zachwalał - życze zdrowia. W kraju słychać o wspieraniu lokalnej społeczności przedsiębiorców, sklepikarzy. A tu co sie dzieje supermarkety, centra handlowe i weż człowieku walcz. Wiadomo że polityka takiego mlocha spowoduje że lokalne sklepiki padną chociaż ich produkty nie są gorsze a nawet lepsze. I powiem jeszcze czemu w sklepach nic nie było - bo wszystko szło na wschód do rosji i żeby było śmieszniej przypomnijcie sobie sytuacje gospodarcza rosji w latach 90 kiedy to takie kraje jak POlska Węgry, Czechosłowacja Litwa Łotwa itd przestały być zywicielami tej niby potegi jaką była rosja. Co u nich było bagno bo zostały odcięte dostawy. To wiem na pewno bo mój dziadek był kolejarzem i pracował w białymstoku i wiele razy mówił mi jak z białego szły transporty z mąką, masłem na wschód i dlatego też nienawidze rosjan. Oj ludzie kończe powoli bo nieche mi się juz pisać i wykładać historie która jest bardzo ważna dla nas POLAKÓW. Pamiętajcie że same pieniądze są niczym bez rozumu.
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: