![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#7 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Cytat:
Popieram wypowiadających się na NIE i tak też głosowałem. Może to i prawda iż nie mamy innej alternatywy ale nie na takich warunkach. Co niektórym nawet euroenuzjastom dopiero się rozjaśnia co ich czeka a prawdziwe olśnienie /to też pewien sposób zdobywania wiedzy/ nadejdzie powiedzmy po pierwszym maja. To temat rzeka ale czy wiecie jaka was czeka emerytura w przyszłości bez dodatkowego ubezpieczenia na które wielu z was nie stać TAK eutanazja może i będzie to wtedy akt łaski. Ale... eutanazja eutanazji nierówna, łopata czy zastrzyk. Zależy ile ci jeszcze kasy zostanie. A może tak jak teraz -10 stoni i na mrozik jedyna zaleta to to, że ktoś dorobi na twojej skórze. Ta piękna europa zachodnia jedzie jeszcze siłą rozpędu tylko jak długo. Niestety wolą zbałamuconego ludu zostałem skazany na UE. Jak dla nie historia się powtarza tylko w innym wystroju. PS. MOże teraz przesadzę ale czy te reklamy wiatrówek to nie przygotowanie gruntu pod sprzedaż broni palnej ? bo tak w rzeczywistości jesteśmy już bardziej amerykańscy niż europejscy. Polecam jeszcze ten temat http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=29602 też fajna dyskusja. Z nami chcą zrobić to samo i są na dobrej drodze. UE to pryszcz Globalizacja to jest to... OBÓZ, slamsy. Ciekawe dla mnie to jak MATRIX chyba jestem chory więc nowocześnie pójdę do psychiatry w moim przypadku taniego.
Grzegorz75 Ostatnio zmieniany przez Grzegorz75 : 05.01.2004 o godz. 18:14 |
|
![]() |
![]() |
|
|