![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
nA RAZIE 2:0 MAM NADZIEJĘ że strzelimy więcej bramek i wszystko będzie dobrze i dostaniemy się do EURO 2004 jako drużna z największą ilością bramek !!! będzie 4:0
W jakim kraju odbędom się mistrzostwa europy o ile to będzie jedno państwo.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
No to Kuźba i 3:0.
![]()
![]() |
#18 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gra jak gra, nienajlepsza, ale jak na SanMarino w zupelnosci wystarczajaca, natomiast bramki, musze przyznac, byly naprawde swietne - gratulacje
![]() nie wiem natomiast, czy zwrociliscie uwage na to, co czasami pletli komentujacy. Ale po czwartej bramce, ktora strzelil Karwan to juz byla pewna przesada. Jeden z nich powiedzial, ze Karwan strzelil bramke, ale upadl i uderzyl ramieniem w slupek bramki, a na to drugi za chwile: "Tak, trzeba powiedziec, ze naprawde bylo mu to potrzebne. Na pewno mu pomoze" (czy jakos tak) ![]()
![]() |
#19 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
POLSKA
![]() no i wygrali... ![]()
![]() |
#20 | |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
No... ja tam najbardziej lubie mecze w których nasi wygrywają .
A że w tym meczu sznase (nikłe bo nikłe) były więc włączyłem sobie TVP2 aby sie nieco rozerwać - no i nie pożałowałem - rozrywka była przednia . Najlepszą frajdę nasi kopacze (szkoda że nie ja) mają z tzw. "świec" . "Świeca" - strzał pionowy - czyli kto wyzej kopnie piłkę ten wygrywa (słyszałem że piłkarze już w szatni robia zakłady kto wykona większa świece . Tak więc świece poszły w ruch ... przy jednej to nawet kamerzysta stracił piłkę z obiektywu - mamy zwycięzce pomyślałem ...aż tu nagle ktoś z naszych wymyślił nowa zabawe w tzw. "szukamy robaków" ... Zabawa nie jest ekscytująca ale liczy się inwencja... W krótkim skrocie : całość polega na grzebaniu korkami (butami) w ziemi i szukaniu robaków - kto znajdzie więcej niz dwa - wygrywa . Calość tak zajęła jednego z naszych (celowo unikam nazwisk) ,że dopiero jakis niecenzuralny okrzyk jego kolegi z druzyny sprowadził go do szarych realiów meczu . Następna zabawa to : "zmyłka kamerzysty" . Wygląda to mniej więcej tak : leci nasz na bramke przeciwnika - jest praktycznie "sam na sam" z bramkarzem i bramką robi zwód - kamerzysta wie że strzał musi być w lewy róg bramki (bo bramkarz jest w prawym) i tu nagle zmyłka ! - piłka zamiast w lewo wali w prawo + oczywiście świeca .Dwa takie "numery" w ciągu meczu i prawdopodobnie kamerzysta leci z roboty - słyszałem że to jest zemsta piłkarzy na mediach publicznych . Ale wracamy do meczu na szczycie - w pewnym ,najmniej oczekiwanym momencie w moim lewym głośniku jakiś pajac (czyt. zagorzały kibic)zacząl dmuchać w trąbe - pomyśłałem sobie po 10 minutach napewno mu się znudzi ...ale gdzie tam efekt nadlatującej sfory wsciekłych much po 15 minutach było słychac dalej . Powiedziałem sobie nich strace - przełączam z surrounda na zwykłe stereo - poskutkowało ,chociaz dalej było gościa słychać - tyle że ciszej . W tej chwili okazało się że nasi prowadzą 2:0 a ja w tym całym zamieszaniu nie uwidziałem bramek ...- w przerwie meczu zobaczyłem powtórki . W drugiej części meczu dowiedziałem się że ci z San Marino to amatorzy (w glosie komentatora brzmialo to nieco drwiąco) i tak naprawde to oni spotykają się 2X w tygodniu aby pokopać sobie w piłkę dla rozrywki ...obserwując bacznie naszych widac było że orły dla rozrywki to raczej nie grają . Ale co tam ...zobaczyłem trzy kolejne bramki narodowej reprezentacji !! - gdyby z całej transmisji wyciąć te strzelone gole to samą ich grą trudno byłoby się zadowolić . Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać z wygranej w takim meczu ? . 5:0 to wynik dobry ale obawiam się że raczej nie zasłużony . Z tego co widziałem wątpie aby umiejętności starczyło na poważniejszych przeciwników .A wszystkie "och-y i ach-y" naszych speców w studiu TVP2 przyjąłem raczej z przymrużeniem oka - jak ten post ,który w zamyśle miał być mini-fraszką na naszych "piłkarzy" . Jeśli zagorzałych kibiców i fanów obraziłem - przepraszam .Proszę o potraktowanie tego posta ulgowo ,tak jak naszych piłkarzy ...jaro |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
No i chłopaki mnie zaskoczyli. Widzę, że nie tylko mnie skoro nikt nie trafił wyniku. No i straciłem 1zł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Powiem krotko - jestem pelen podziwu dla Polakow!! Zagrali BDB mecz,
az dawno nie bylo takiego widowiska, a jakie ladne te brami byly... No tylko im pogratulowac, ale tak czy siak wole koszykowke NBA ![]() Ale okazje mozna wykorzystac do swietowania wiem chlopaki i dziwczyny Wasze zdrowie... oraz tych naszych pilkarzykow!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|