![]() |
Pierniczyć TV ,
plazmowe czy LCD, żeby kaczora pooglądać to CRT najtańszy wystarczy do filmów tylko projektor :fiu: Szkoda kasy na pośrednie rozwiązania. :taktak: |
Ilość załączników: 1
Załącznik 37506
bez sensu takie cytowanie się nawzajem, po którymś razie nie wie się nawet na jaki temat się pisze :piwo: |
A tu się dalej kłócą:> ;)
Przenoszę się do innego działu:taktak: :D |
Cytat:
Cytat:
http://www.engadget.com/2006/02/16/m...projection-tv/ Cytat:
Cytat:
|
Hmm ten temat przypomina mi wojny GW vs WoW na forach o grach.
@Smartek A czy ja gdzie***347; napisa***322;em ***380;e nigdy nie ogl***261;da***322;em nic na pla***378;mie? |
Cytat:
dostepne na zamowienie bo to nowy model ale to nie ma mniej niz 42" ... ale co mi po 46" jak jest problem z czyszczeniem takiego panelu plazma ma szybe wiec nawet szmata do garuf mozana ja wytrzec :D Cytat:
o wypuszczeniu najlepszego i najfajniejszego modelu do ogladania tv zwykle gadżeciarswo w przeciwienstwie do ciebie to juz kupilismy wiadomo ze dostalismy w dupsko bo teraz taki model plazmy (42") mozna dostac za mniejsze pieniadze reasumujac na dzien dzisiejszy opowiesci o szybkich i czarnych lcd to miedzy bajki mozna wsadzic |
Cytat:
Cytat:
To nie moj wynalazek tylko przyszlosc taniech ekranow o duzych przekatnych bo ponoc ogranicza je tylko rozmiar pomieszczenia. Widac chlopcy ze w momencie zakupu plazmy skonczylo sie w was zainteresowanie nowosciami na rynku ;) |
Cytat:
|
REi@ najdrozsze lcd nie smuzy co za bzdety opowiadasz ... :>
"najdrozsze sklepy" ale odpowiedz mi raz jeszcze co ja tam znajde czego nie ma w MM czy EuroAGD? podja chociaz model bo na razie to caly czas opowiadasz o ufo ... "bo w drogich sklepach to sa ale wy nie widzieliscie" <- locco Cytat:
a co do projektorow 3lcd sony to tez takie nie wiadomo co lampa styka na 8000-10000h a wymiana na nowa kosztuje okolo 1.000-1.300,- |
najlepszy spos***243;b na wywo***322;anie zamieszania na forum o nagrywarkach: zada***263; pytanie o telewizor.
|
Cytat:
Cytat:
... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
ehh i znowu musz***281; si***281; zgodzi***263; z REi'em (robie to ostatnio cz***281;sto) :D. Mam telewizor LCD i jako***347; nie narzekam. Co do wyswietlania HD 1080i/p to powiedzcie jak du***380;o jest film***243;w w tej jako***347;ci HD? Ile takich film***243;w kupicie? Na jakim kanale b***281;d***261; one lecia***322;y?
|
Cytat:
tv z gornej polki? szczerze mowiac to dzis juz sam nie wiem co jest gorna polka bo xoro,amoi produkowane w chinach niczym nie ustepuja drogim modelom a maja jeszcze wiecej zlacz i pozyteczne dodatki Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Najbardziej smiesza mnie ludzie co mowia, ze cos jest be, a w zyciu tego na oczy nie widzieli / nie testowali dluzej niz kilkanascie minut :-).
LCD - jak chcesz "plaszczaka", a nie masz za duzo kasy Plazma - jak chcesz "plaszczaka" o bdb jakosci obrazu i masz zasobny portfel (juz nie tak jak kilka lat temu, ale plazmy z wyzszych polek wciaz sie cenia). pzdr. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:36. |