![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
... |
najlepszy spos***243;b na wywo***322;anie zamieszania na forum o nagrywarkach: zada***263; pytanie o telewizor.
|
REi@ najdrozsze lcd nie smuzy co za bzdety opowiadasz ... :>
"najdrozsze sklepy" ale odpowiedz mi raz jeszcze co ja tam znajde czego nie ma w MM czy EuroAGD? podja chociaz model bo na razie to caly czas opowiadasz o ufo ... "bo w drogich sklepach to sa ale wy nie widzieliscie" <- locco Cytat:
a co do projektorow 3lcd sony to tez takie nie wiadomo co lampa styka na 8000-10000h a wymiana na nowa kosztuje okolo 1.000-1.300,- |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
To nie moj wynalazek tylko przyszlosc taniech ekranow o duzych przekatnych bo ponoc ogranicza je tylko rozmiar pomieszczenia. Widac chlopcy ze w momencie zakupu plazmy skonczylo sie w was zainteresowanie nowosciami na rynku ;) |
Cytat:
dostepne na zamowienie bo to nowy model ale to nie ma mniej niz 42" ... ale co mi po 46" jak jest problem z czyszczeniem takiego panelu plazma ma szybe wiec nawet szmata do garuf mozana ja wytrzec :D Cytat:
o wypuszczeniu najlepszego i najfajniejszego modelu do ogladania tv zwykle gadżeciarswo w przeciwienstwie do ciebie to juz kupilismy wiadomo ze dostalismy w dupsko bo teraz taki model plazmy (42") mozna dostac za mniejsze pieniadze reasumujac na dzien dzisiejszy opowiesci o szybkich i czarnych lcd to miedzy bajki mozna wsadzic |
Hmm ten temat przypomina mi wojny GW vs WoW na forach o grach.
@Smartek A czy ja gdzie***347; napisa***322;em ***380;e nigdy nie ogl***261;da***322;em nic na pla***378;mie? |
Cytat:
Cytat:
http://www.engadget.com/2006/02/16/m...projection-tv/ Cytat:
Cytat:
|
A tu się dalej kłócą:> ;)
Przenoszę się do innego działu:taktak: :D |
Ilość załączników: 1
Załącznik 37506
bez sensu takie cytowanie się nawzajem, po którymś razie nie wie się nawet na jaki temat się pisze :piwo: |
Pierniczyć TV ,
plazmowe czy LCD, żeby kaczora pooglądać to CRT najtańszy wystarczy do filmów tylko projektor :fiu: Szkoda kasy na pośrednie rozwiązania. :taktak: |
Cytat:
Cytat:
czarnego brak ... a pustynia czy snieg za jasny ogolnie rzecz ujmujac brak w wyswietlanym obrazie z projektora gradacji a cena wymiany przepalonej lampa po 8000-10000h nadaje okazje do wymiany szmelcu na nowy <- taka zabawka dla gadzeciarzy btw ... a co to kaczor? :> |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
@alex od jakiegos roku wymiana lampy to juz nie takie straszne koszty jak kiedys, nie wiem czym to jest spowodowane, pewnie jakas dyrektywa unii europejskiej, czarny sie poprawil, pustynia wyglada juz ok, no i stosuja teraz lekko szarawe screeny i mamy juz czarny lepszy niz w lcd |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:47. |