Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.08.2002, 09:31   #1
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dlaczego ciągle się muszę logować

Może powie mi ktoś qrde
dlaczego co jakiś czas forum mi mówi, że jestem UNREGISTERED
i muszę się na nowo logować
a wkurzające jest to jak już napisałem odpowiedź i chcę wysłać
O co tu chodzi i jak to zmienić?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.08.2002, 09:49   #2
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wejdz na panel uzytkowika - Teleport - PanelUzytkownika

i tam, bodajze w opcjach konfiguracja jest uzyj cookies, czy jakos tak - nie bedziesz juz sie musial logowac

a tak przy okazji pytanie do adminow - jak dlugo trzeba czekac na wygasniecie cookie?

bo bedac na wakacjach odpalalem cdrinfo z kilku kompow i na kazdym zostaly cookiesy (kolezanka wywalila nie te co trzeba) i teraz zeby uniknac podszywania sie podemnie jade na recznym loowaniu co nie jest wygodne
Stary 14.08.2002, 10:41   #3
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mimo zaznaczenia 'uzyj cookies' i tak co jakis czas wywala i trzeba sie logowac na nowo, co prawda rzadko ale jednak. To przyszlo z "nowym" na forum.
Stary 14.08.2002, 10:47   #4
Pedros
Second variety

Nowe nie znaczy lepsze
No thx koledzy
Stary 14.08.2002, 10:49   #5
lopus
WeldMaster

Data rejestracji: 16.08.2001
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
[QUOTE]grzeniu napisa***322;(a)
Mimo zaznaczenia 'uzyj cookies' i tak co jakis czas wywala i trzeba sie logowac na nowo, co prawda rzadko ale jednak. To przyszlo z "nowym" na forum. [/QUOTE
>>>>>>>>>> A czy masz w przeglądarce IE zaznaczoną opcję obsługi cookies?Zobacz opcje zabezpieczenia.
lopus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2002, 11:52   #6
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... u mnie było tak (i poskutkowało)
- wylogowałem się na Forum
- wyciąłem ciasteczko CDRInfo
- po restarcie kompa zalogowałem się na nowo i od tej pory nie widziałem już "Unregistered"
Stary 14.08.2002, 13:16   #7
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Z opcjami w IE mam oki, moze rada Zetoxy poskutkuje choc jak wspomnialem zdarza sie to rzadko i ostatecznie da sie z tym zyc Thx koledzy
Stary 19.08.2002, 09:43   #8
Pedros
Second variety

Cytat:
Zetoxa napisa***322;(a)
... u mnie było tak (i poskutkowało)
- wylogowałem się na Forum
- wyciąłem ciasteczko CDRInfo
- po restarcie kompa zalogowałem się na nowo i od tej pory nie widziałem już "Unregistered"
No właśnie... skąd Ty do cholery wiedziałeś jak to zrobić
Dodam - że teraz i u mnie jest OK.
I za to - żółta morda

Twoje uprawnienia: