![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.11.2003
![]() |
chlopaki zapodalem przed chwilka cd-r esperanza i znow to samo czyli bufor hdd stoi bez mian a bufor nagrywarki szaleje i wszystko mi sie tnie czyli winamp jak odtwarzam itd..tak jak bym mial kompa pentium 133 i wypalarke x4 max cos jest nie tak,gdzie dokladsniej jest all opisane jak odinstalowac i zainstalowac to wszycho? czy moze mi ktos to dokladnie opisac jak to zrobic majac XP? czyli co radzicie oprucz servisu? jka wszystko ponownie po instalowac i w jakiej kolejnosci aby pomoglo? wiem ze moze to zalezec od cd ale ja zawsze wypalalem na esperanza i innych i nigdy takich problemow nie bylo, na soniaczach pieknie mi wypalalo ale nie bede sie wbijal w drogie cd bo zbankrutuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wejdz do panel sterowania/system
tam trzecia zakladka i menager urzadzan tam szukach pomocniczego kanaly ide, prawy przycisk i usun restartujesz kompa jak sie uruchomi to wchodzisz tam gdzie byles zeby usunac i sprawdzasz czy dla napedow jest wlaczony DMA i UDMA instalujesz forceaspi sciagniete z dzialu pliki na www.cdrinfo.pl mysle ze to powinno pomoc i mam tez nadzieje ze masz stery do chipsetu zainstalowane - jak nie to zrob to w pierwszej kolejnosci |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.11.2003
![]() |
Dzieki chlopaki za pomoc jednak okazalo sie ze te wszystkie problemy byly widocznie spowodowane tym ze xp cos zamulil sie w sterownikach poniewaz juz po ponownym odinstalowaniu ide i restarcie kompa potem instalacji najnowszych 4in1 via problemy ktore byly wczesniej znikly nagrywarka wypala jak nowa i te cd z ktorymi byl problem naprawde niewiedzialem ze overburning moze tak namieszac i ze to bedzie takie latwe do naprawienia naprawde czesto komputery mnie zadziwiaja jak i was gdzie wystepuja przerazajace problemy ktore jak sie okazuje mozna w latwy sposob rozwiazac THX ALL!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|