Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.12.2003, 12:23   #16
WgizmO
Nowy na forum

Data rejestracji: 30.11.2003
WgizmO w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
chlopaki zapodalem przed chwilka cd-r esperanza i znow to samo czyli bufor hdd stoi bez mian a bufor nagrywarki szaleje i wszystko mi sie tnie czyli winamp jak odtwarzam itd..tak jak bym mial kompa pentium 133 i wypalarke x4 max cos jest nie tak,gdzie dokladsniej jest all opisane jak odinstalowac i zainstalowac to wszycho? czy moze mi ktos to dokladnie opisac jak to zrobic majac XP? czyli co radzicie oprucz servisu? jka wszystko ponownie po instalowac i w jakiej kolejnosci aby pomoglo? wiem ze moze to zalezec od cd ale ja zawsze wypalalem na esperanza i innych i nigdy takich problemow nie bylo, na soniaczach pieknie mi wypalalo ale nie bede sie wbijal w drogie cd bo zbankrutuje , please need help one more time
WgizmO jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.12.2003, 12:36   #17
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wejdz do panel sterowania/system
tam trzecia zakladka i menager urzadzan
tam szukach pomocniczego kanaly ide, prawy przycisk i usun
restartujesz kompa
jak sie uruchomi to wchodzisz tam gdzie byles zeby usunac i sprawdzasz czy dla napedow jest wlaczony DMA i UDMA
instalujesz forceaspi sciagniete z dzialu pliki na www.cdrinfo.pl

mysle ze to powinno pomoc
i mam tez nadzieje ze masz stery do chipsetu zainstalowane - jak nie to zrob to w pierwszej kolejnosci
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.12.2003, 00:29   #18
WgizmO
Nowy na forum

Data rejestracji: 30.11.2003
WgizmO w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzieki chlopaki za pomoc jednak okazalo sie ze te wszystkie problemy byly widocznie spowodowane tym ze xp cos zamulil sie w sterownikach poniewaz juz po ponownym odinstalowaniu ide i restarcie kompa potem instalacji najnowszych 4in1 via problemy ktore byly wczesniej znikly nagrywarka wypala jak nowa i te cd z ktorymi byl problem naprawde niewiedzialem ze overburning moze tak namieszac i ze to bedzie takie latwe do naprawienia naprawde czesto komputery mnie zadziwiaja jak i was gdzie wystepuja przerazajace problemy ktore jak sie okazuje mozna w latwy sposob rozwiazac THX ALL!!
WgizmO jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: