![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.06.2006
![]() |
Witam.
Tak jak w temacie potrzebuję informacji dotyczącej płyty głownej ECS P4S5A, a konkretnie maxymalnej wielkości dysków jakie jest ona w stanie obsłużyć. Niestety nie doszukałem się nigdzie tej informacji. Za pomoc serdecznie dziękuję, pozdrawiam |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
na to wyglada ze ja mam taka plyte
![]() ale niestety nic nie wiem, na temat obslugi dyskow. Najwiekszy jaki mialem podpiety to 100gb Na stronie ecs'a tez nic nie pisza
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
plyta powinna dociagnac do 128GB po zmianie biosu ale roznie to bywa
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie hula ze 120GB dyskiem bez problemu.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Ludzie nie przesadzajcie, powinna bez problemu udzwignac ponad 200gb, ile taka plytka ma lat ?
Problemem moze byc ewentualnie windows, ale do tego sa poprawki lub strona producenta plyty z odpowiednim instruktazem lub plikiem do edycji rejestru. Sam mam jakies msi z amd 1700+ wiec sredniowieczna plytka i dysk 200 gb. A plytka jest po P4 jesli dobrze widze, wiec wroze jej obsluge duzego dysku
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
Cytat:
![]() @Bartek - a myslalem ze tylko ja mam takie szajskie mobo ![]() szajskie - bo wszystko ma w biosie poblokowane i nie da sie z prockiem kombinowac
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Chyba, że przez to, że ja i @Bartek mamy avatary o tej samej tematyce nas pomyliłeś.. A płyta główna - rzeczywiście szajs
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.06.2006
![]() |
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Support...ID=108&LanID=9
Na innym forum już uzyskałem odp. na moje pytanie, dodaję linka może komuś taka informacja będzie na przyszłość potrzebna
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
Cytat:
szacunek, pewnie przez te avatary jeszcze nie zapamietalem kto ma ktora a poza tym to Bartk tez mial chyba swego czasu procek Celerona 1,7![]() pzdr.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
Oczywiście to tylko moje zdanie - jak ktoś chce się bawić to czemu nie Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
Cytat:
Zbytnio w podkrecanie tez sie nie bawie (moze dlatego ze nie mam czego podkrecac ), ale wczesniej - zanim kupilem wlasnie ta plyte - mialem Celerona 300A z jakas mobo chyba Microstar (w kazdym badz razie z mozliwoscia ustawienia wszystkiego co sie chcialo ) Nie wiem czy pamietacie, ale tego Celerona mozna bylo ustawic z 300 do nawet 450mhz. A to juz bylo cos
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat: