![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na układy nie ma rady
![]() Kliknięte
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Juz
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Uczciwe czy nie uczwice co za roznica.... te glosowanie w necie i tak nie bedzie brane pod uwage... Podobno glosujacy moga cos wygrac
![]() Dzieki za glosy chociaz tak zdeklasowac tego na drugimi miejscu jeszcze bardziej to przeciez nic zlego co?? ![]() W polityce zawsze bylo tak ze bez znajmosci to nic nie zrobisz. Akurat wiem cos o tym bo sie spotkalem nie raz z takimi sytuacjami. Niestety w Polsce jak chcesz cos uczciwie to nie ma szans. Ja mam np w domu dwie firmy wszystko legalnie itd. Oczywiscie urzad skarbowy nas nawiedzil i sie dowalil o to ze napisalismy oczywiscie przez pomylke dochod wiekszy z czego wiecej podatku odprowadzimy. Najlepsze jest to ze wiecej by dostali no ale zawisc jest wielka wiec trzeba cos zrobic. Chcieli nam zamknac firme na czas wyjasnienia sytuacji - zwykle to 3 miesiace jak nie wiecej. Gdyby zamkneli na tyle firme to ja wole nawet nie myslec za co bysmy zyli. Oczywiscie trzeba bylo skoczyc do jednego radnego zeby przycisnal ich itd. Gdyby nie znajomy radny to bysmy pewnie na bruk poszli. A w wypadku sadzenia sie to przy naszych sadach i tak bysmy juz byli goli. Jak chcesz zniszczyc konkurecje wyslij skarbowke i ona sie juz nim zajmie ![]() BTW znajac mojego wujka to pewnie sie o jakas flaszke zalozyl z glownym konkurentem albo cos takiego... BTW2 Bylem juz nie raz na imprezach gdzie burmistrzowie sie spotykaja itd. Najbardziej mi sie podoba stwierdzenie przy glosowaniu jakims - "Powiedz znajomym zeby glosy oddali na mnie bo wiesz ja tego goscia bardzo nie lubie" ![]() Dzieki i Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Nie ma za co
![]() EDIT Ten kolo teraz prowadzi Już wiem gdzie przychodzić z ankietami online
|
|
|
|
#5 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Wole zaglosowac na dzialacza niz na prezydenta! Wczorajszym oswiadczeniem dal popalu!!!
|
|
|
|
![]() |
|
|