Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 31.01.2004, 00:44   #6
dodo.
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 07.12.2003
dodo. w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Oczywiscie zależy mi nawet na opinii osoby, nie mającej nigdy nic wspólnego z tą marką.

Pewnie warto zaznaczyć, że 1 to ocena najniższa, a 6 najwyższa, ale narazie nie było takiego przypadku, żeby ktoś to inaczej zinterpretował - ale dzieki.

Nie zgadzam się z tobą, że te pytania nic mi nie dadzą. Jeżeli dana firma prowadzi działania public relations tylko w pewnym okrojonym zakresie, to nie warto rozszeżać ankiety dodatkowymi pytaniami z działań PR, których firma nie prowadzi lub mnie w zwiazku z pracą nie interesują. Np. Jeżeli nie uczęstniczyłeś nigdy w "dniach otwartych" lub też w jazdach próbnych i w żaden inny sposób nie odczułeś obecności marki Skoda w mediach to oznacza o niskim wpływie działań PR w twojej okolicy. W trójmiescie jest ona np. o wiele bardziej widoczna.

Fakt warto było by przygotować z 2 pytania dotyczące preferencji potencjalnych klientów - na pewno je dołącze - dzieki.

W pytaniu 15 jednak pozostawię tak jak jest.

Nie wiem czy dokładnie przeczytałeś wstęp, ale jest wyraźnie napisane czemu ma słuzyć ta ankieta i po co jest robiona. A jeżeli chodzi o to, kto ją robi, nigdy się z takim przypadkiem nie spotkałem, ale to sprawdzę.

Dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam.
dodo. jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: