![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
bozze 15 latkowie sie chwala ze nie pija... nie ma sie czym chwalic.. TAK POWINNO BYC...
ale sam powiem ze pije, ale tylko na imprezkach, i to 2-3 piwa, nie wiecej, akos mnie nie ciagnie zeby sie uchlac... ale sylwester sie zbliaz... moja pierwsza w zyciu proba zaatakowania 0.5 wodki... jestem ciekay co to bedzie ![]() pozdro ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Troche mnie to dziwi gdy 15-latkowie pisza, ze nie pija. A jakby to niby mialo by inaczej? Za uwielbiam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
piwko oprócz swego zbawiennego wpływu na samopoczucie, wspaniale oddziaływuje na nerki.
czyli - chcesz być zdrowy, pij piwo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja na przykład jestem takim drugim typem. Z alhoholu lubię właściwie tylko szampana, ale nie krytykuję ludzi, którzy lubią napić się piwa, czy też od czasu do czasu czegoś mocniejszego - byle oczywiście w rozsądnym umiarze. Niech każdy robi to, co lubi, pod warunkiem, że potrafi dostrzec pewne tego granice.
![]() |
![]() |
#35 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja się chwalę, że jako piętnastolatek nie piję, ponieważ właśnie osoby w moim wieku zaczynają coraz częściej spoglądać do kieliszka. W klasie jestem jedynym chłopakiem, który imprezę wytrzyma bez alkoholu... Wielokrotnie byłem też częstowany przez starszych alkoholem i takimi tekstami: "Co odmówisz??" "Cienki jesteś??" "Nie napijesz się??" i zawsze miałem odwagę odmówić. Było mnie na to stać. Mam kolegę, który w wieku 9 lat już pił i teraz codziennie mi mówi, że już przestał. Jednak gdy nadarzy się okazja do wypicia, od razu z niej korzysta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=45294 Oczywiscie nie chce w tym momencie obrazac userow ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja wcozraj porzadzilem ze starym kumplem z liceum. Siadlismy w 4 osoby majac 0,7l starogardzkiej i 0,7 mieszanki spirytusu i herbaty mietowej. Bylo fajnie, raz na czas nei zaskzodzi, zwwlaszcza ze w sylwestra nie zamierzam pic. Pozdrawiam tych, ktorzy lubia sie zabawic ;-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
ja juz trzeci dzien drinkuje ... /alcoholik
pijacym przypominam o uzupelnianiu magnezu+B6 i potasu ... ten ostatni zawiera sok pomidorowy - pijcie w duzych ilosciach ![]()
![]() |
#39 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Ja czekam na sylwestra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
Polej mu - alkohol jeszcze nikomu nie zszkodził,a niejednemu uratował życie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
a ja pije, nie zawsze z umiarem ale nieczesto przesadzam
piwko, do 3, moze 4 to norma vodka raczej z wiekszych okazji, ale zawsze jest ciekawie wtedy @mallow zanim zaatakujesz ta polowke to pamietaj, ze nie musisz pic tak szybko jak inni, liczy sie to jak kto konczy, a nie zaczyna ja bym zalecil podklad w postaci czegos tlustego, alebo przynajmniej barszczyku cieplego no i cos z vitamina C (cytryna np.) pomaga przed i po, przynajmniej mnie p.s. mam znajomego co tez nie pije, moze jedno piwo w roku sie zmusi, i go szanuje, chociaz wolalbym zeby sie z nami napil
![]() |
#42 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Z ostrym piciem skończyłem w momencie, w którym opuściłem imprezę u znajomego przez zamknięte drzwi tzn. drzwi się otworzyły niestety razem z futryną od tego czasu coś mi mocniejszy alkohol nie za bardzo podchodzi (nie żeby wcale, ale rzadko i z umiarem). Natomiast piwko jak najbardziej. Dobry browar nie jest zły.
W tym kraju trzeba się od czasu do czasu napić, bo można dostać ch..a do głowy. pozdr. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
kto pije i pali wspiera budżet państwa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |