![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
qrwa dajcie spokuj jak nie chcecie to nie a po co
zucac od razu takie slowa jakie padly!!! a konto mi zablokowali za to ze "aukcje budzily niepewnosc co do legalnosci pochodzenia przedmiotow" a nie za to ze zrobilem ludzi w hu*a kazdy ktory cos ode mnie bral to byl bardzo dobrze poinformowany przeze mnie ze to NIE oryginal!! wiec qrwa jak nie wiecie jak bylo to po h*j wypisujecie takie glupoty!! ja sie tylko pytalem zainteresowanych a wy do h*ja jak zwykle robicie z igly widly!!!!!!!!!! teraz to juz przesada ***ie mnie to forum a niby mialo byc najlepsze a tu gowno prawda!! nikt tu nie jest w zadnym stopniu czlowiekiem wyrozumialym widze ze obcuja tu same CWANIAKI!!!! bez urazy dla Moderatorow!! ale wiekszosc jest taka jak wspomnialem!! jesli chcieliscie tego to wam sie udalo spier***am stad!!
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no comment...
![]() Przyznales sie, ze sprzedajesz piraty na Allegro ![]() To gorzej niz gdybys poszedl na jakis bazar, gielde czy cos w tym stylu. A najsmieszniejsze jest Twoje oburzenie z powodu usuniecia konta. LOL ![]() ![]() ![]() Przykro mi (albo i nie ), ale nie licz na nasza pomoc w tej sprawie bo my nie popieramy piractwa.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Gość
|
Heh ....... NO COMMENT ........(Poor HELPMAN I'M WITH YOU .....)
|
|
|
#20 | |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
Sam swoimi wypowiedziami kreujesz się na cwaniaka, a potem od cwaniaków wyzywasz innych. Ja na tym forum raczej Cwaniaków w dużej ilości nie widzę. Faktycznie jeżeli Ci się tutaj nie podoba - to spadaj. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
#23 | |
|
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
ja dalej mam was gdzies!!
see ya moge tylko powiedziec ze pare osob nawet tu polubilem ale teraz mam wszystkich dosc!! i cwani widze ze jestescie nadal!!
|
|
|
#25 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#26 | |
|
Gość
|
Cytat:
. P.S. I nie wysylaj mi tego video P.S. 2 I to twoje tlumaczenie ze zakladeles nowe konta bo hasla zapomniales gdy to czytalem to mnie cos bralo, ale ciesze sie, ze odchodzisz. I tak jeszcze na pozegnianie .|.. buahhahahahhaha P.S. 3 Co do cwaniakow to najwiekszym cwaniakiem jestes ty, bo moze nie jestem tutaj dlugo ale przed pojawieniem sie ciebie na tym forum byl zupelnie inny klimat greetz |
|
|
|
#27 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
HelpMAN o co ci chodzi? Rzucasz sie jak bys mial apopleksje. I bez takich wyzwisk tutaj.Nikt cie tutaj na sile nie trzyma. Dawno juz nie bylo tutaj takiego maciwody jak ty. Nie wroze temu topicowi kariery.Wejdzie Bartek to go zamknie bo B4rtez cos peka.Juz powinien go zamknac. I juz nie chodzi o to czy ktos ci napisze ta opinie czy nie. Bo nie sadze aby ktos rozsadny ci ja napisal.Chyba lekko przesadziles. Bo odpiepszasz hamowe. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Gość
|
Cytat:
Faktem jest też, że HelpMan po raz kolejny "źle" 'zbudował" post'a i od razu wszyscy rzucili mu się z kosami do szyi. Gdyby na wstępie napisał, że sprzedawal na allegro piraty, ale kupujacy wiedzieli , co kupują, myślę, że rozmowa inaczej mogłaby się potoczyć. Rozumiem - żarty żartami, ale tutaj było za ostro jak na mój gust. A już myślałem, że ta wojna została zakończona. BTW... albo juz nic więcej nie napiszę. |
|
|
|
#29 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie zamykaja - tez zle Ehh... ![]() Mysle, ze juz wszystko zostalo powiedziane w tym topicu, wiec...zamykamy
|
|
|
|
![]() |
|
|