![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Poszukuje czegos o stanowczym zapachu / to nie jest śmieszne /
Witam !
Tego chyba nie bylo - problem moze wydawać sie Wam śmieszny ale recze ze w praktyce taki nie jest ![]() Opisze moze po krótce oco chodzi. Mieszkam w bloku - mam pod soba parter i dwa pietra. Pech chcial ze na nizszym pietrze mam dwuch wkurzajacych mnie sasiadów a dlaczego ?? Maja wstretny nałóg - palenie - i to jeszcze z czestotliwoscia 30 minut jakis strasznie gryzacych papierosów. U mnie w domu nikt nie pali i strasznie nas to drazni. Wywieszam cos na balkon / np kolderki poduszki i to wszystko potem wącham z poduszki - pozygas sie mozna ! / Sasiedzi oczywiscie nie beda wychodzic palic przed klatke bo nie racza byc na tyle kulturalni - a zony ze wzgledu na nowe tapety zabraniaja im palic w mieszkaniach - wiec wychodza na balkon. Nie mozna sie odezwac bo oni sa u siebie i wszystko im kurde wolno ... ------------------------------------------------------------------ Jak to mówia gówna sie nie rusza - fakt ale ile mozna je wachac !! ------------------------------------------------------------------- Chce zrobic mały odwet ale taki co by mnie na policje nie poslali - chodzi oto zeby miec w zanadzu jakis smrodek i gdy zaczna palic to wtedy kontra ! Planuje na poczatek wywiesic na balkonie jakas rybe - jest goraco wiec po pewnym czasie zacznie smierdziec - / wiem mi tez bedzie ale jakos to przezyje / w pozniejszych planach jest zakup czujnika dymu i skonstruowanie czegos co by zaczynało zatruwac zycie gdy wykryje dym .... Macie jakies pomysly ![]() ---------------------------------- Wiem problem głupi - i porsze mi nie pisac o wystwianiu kibla na balkon czy skarpetek sprzed roku ..... Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|