Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.05.2003, 01:09   #1
Visa
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.12.2002
Visa w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Lightbulb Powtroki !

Moze ten temat nie jest do konca adekwatny do kategorii ! ale chcialem tylko zasugerowac taka jedna rzecz !
Mianowicie powtarzanie sie pewnych pytan jest naturalna rzeca przy tak szybkim postepie ! techniki ! jakis czas temu nikomu sie nie nikomu o nagrywarkach ze szklana optyka ktore dosc szybko ( jak na dzisiejsze warunki ) sie "zużywały". Jestem nowy na forum wiec nie znam wszystkich wątków które się tu przewijały. Ale myśle że ponowne rozpatrzenie kilku wątków mogło by zaowocować kilkoma nowymi argumentami ( od strony mowych członkow właśnie, jak i również od strony "wyjadaczy" ktorzy mogli przez ten czas zmienic swoje zdanie na dany temat pod wpływem nowych faktow, ale zapomnieli o temacie )

Moja sugestia jest taka zeby generalnie nie blokowac podobnych topikow jesli "problem" w nich poruszany jest w jakis sposob "rozwojowy".

Moj post nie ma nic wspolnego z komentarzem do mojego poprzedniego postu. ( no moze troszke )
Visa jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: