Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.11.2003, 21:09   #1
emer74
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 19.07.2002
emer74 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Potrzebny wirus

Witam.
Wczoraj mój sasiad - kretyn wysłał mi niby progsa do monitorowania pracy hdd(typu S.M.A.R.T.), plik nazywał sie Smarthdd.exe .
Po zainstalowaniu tego gówna, tzn po próbie zainstalowania ,bo wyskoczył błąd instalatora, myslalem ze po prostu plik jest uszkodzony.
Zaczęło sie dopiero jak nastepnego dnia włączyłem kompa:
w menu Start od cholery kopii skrótów do kazdego programu, Pulpit cały zawalony jakimis plikami (później doszedłem ze wiekszosc to skróty i kopie plików systemowych), no i wogóle wszystko mam tak poprzestawiane jak bym zostawil kompa przez miesiąc moim trzem kilkunastoletnim kuzynom.
Nie wiem co on mi tak naprawde przysłał , czy to wirus , czy jakis robak?
Mniejsza o to, przywróciłem kopie windy ghostem i jest ok, ale mnie baran wkurzył i chce mu sie odwdzieczyć.
Dlatego prosze Was, jezeli ma ktoś w swoich zbiorach cos takiego co mogłoby zrobic u mojego dowcipnego sąsiada podobny burdel o wysłanie mi go na rob-rob@o2.pl. , lub jakis link gdzie cosik takiego znajde. Nie musi to byc zaraz jakis ciężki kaliber , wystarczy ze mu zasyfi pulpit, cos poprzestawia, itp. Chodzi mi o to zeby był bardziej widoczny niz szkodliwy.
Przed sąsiadem udaje głupa ze niby nic nie zainstalowało, chcę oszczędzic mu troche radości.
emer74 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: