![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Bardzo dziękuje za pomoc i miłe słowa otuchy. Najbardziej zależy mi aby dostać 6 gdyż wtedy wyrobię się jakoś z oceną na koniec z przedmiotu. Jak dostanę ocenę to napiszę jaką.
Edit: No i kolejny problem, to znaczy musze jeszcze napisać odpowiedzi i nie wiem kilku rzeczy: 1. największe miasto świata 2.miejsce urodzenia krzysztofa kolumba 3. najsuchsza pustynia (może Gobi?) 4.stolica południowej Afryki 5.In which country can I fing pyramis? (Egipt??) 6.nie wiem o co chodzi z Niagara Falls gdyż jest wodospad oraz miejscowości 7. największe państwo świata To już koniec. Mam nadzieję że ktoś wie. Bo ja nie mogę tego nigdzie znaleźć. I jeszcze raz prosze o pomoc. Ostatnio zmieniany przez kodziu : 13.06.2004 o godz. 21:21 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Edit:
No i kolejny problem, to znaczy musze jeszcze napisać odpowiedzi i nie wiem kilku rzeczy: 1. największe miasto świata 2.miejsce urodzenia krzysztofa kolumba 3. najsuchsza pustynia (może Gobi?) 4.stolica południowej Afryki 5.In which country can I fing pyramis? (Egipt??) 6.nie wiem o co chodzi z Niagara Falls gdyż jest wodospad oraz miejscowości 7. największe państwo świata To już koniec. Mam nadzieję że ktoś wie. Bo ja nie mogę tego nigdzie znaleźć. I jeszcze raz prosze o pomoc. Zamieszczam to jeszcze raz gdyż inaczej nikt tego nie zauważy. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Wiec tak:
1. Meksyk (ok. 20 mln) 2. Genewa (Genua) - tak mi sie wydaje 3. Atacama - w Chile (opady ok. 50 mm. rocznie )4. Pretoria 5. Egipt (ja podalem pytanie o miasto - Giza )6. napisz ze na granicy jezior Erie i Ontario (chodzi o wodospad) 7. Rosja Edit: Jak potrzebujesz odpowiedzi na jeszcze jakies pytania to wal smialo .
Ostatnio zmieniany przez czero : 13.06.2004 o godz. 23:00 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Na reszte to już sobie sam poradziłem z google i MEP 2003. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje za pomoc i za te odpowiedzi! Jak widzisz pisze to po północy a więc dopiero teraz kończe moją prace. Zacząłem o 12 rano a i troche wczoraj, więc nie było tak źle.
A wszystko przez to że mój pomocnik z którym miałem to robić wyjechał sobie na weekend na Mazury. Eh mówi się trudno. THX |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Daj znac co dostales. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Gry (bo to do niej potrzebowałem pytań) jeszcze chyba nie oceniła, ale za to z anglika mam na koniec 6!! Wielkie dzięki za pomoc.
|
|
|
|
![]() |
|
|