![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
PowerPiont - pomoc
Mam problem. Dokańczam prezentacje na maturę ustną z polskiego i robie małą z obrazami w PowerPoincie. Chciałem do niej włożyć podkład muzyczny w formacie mp3. Ale moge to zrobic tylko dla jedej strony (stron mam 7) Jak zrobić żeby utwór ten leciał przez cały pokaz i żeby się nie zaczynał od nowa po przejściu na drugą stronę? Mam nadzieje że niczego nie zagmatwałem.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Ustaw go tylko na pierwszej stronie, a na innych 2-6 daj bez dzwięku. Dzwięk najlepiej w formacie wav
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
![]() |
Ale jak ustawie na pierwszej stronie i przejde na drugą to już nie odtwarza dzwięku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Musi działać
![]() ![]() Slajd nr 1 ![]() Slajd nr2,3,4,5,6,7 itd ![]() ![]() Dzwięk będzie trwał gdy zaczniesz jechać od 1 slajdu :d:d.
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Ale raczej można zrobić wersje CD z wbudowanym odtwarzaczem - wersją, która obsługuje wszystkie bajerki jakie zrobisz
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wymiatacz
![]() |
Dzięki za pomoc. Już mam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the one
CDRinfo VIP
Tak, tylko, że odtwarzacz trzeba instalować (z tego, co wiem).
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Nie trzeba instalowac. Ostatnio robilem prezentacje do szkoly i zrobilem ja na CD (autorun i program Power Point Viewer byly wlasnie na CD) i nie trzeba bylo nic instalowac. Power Point sam tworzy plik .bat w ktorym automatycznie uruchamia nam sie nasz projekt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Tak program odpala się w locie i znajduje się w pamięci RAM komputera
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Mam Office'a 2003 i tam Power Point Viewer zajmuje nie cale 4MB wraz z plikami dll, autorun itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.11.2004
![]() |
Witam
Potrzebuje zrobić taki sam mechanizm w pp jak na tej stronie : http://eduseek.interklasa.pl/artykul...da/3704/idc/2/ . Pzyszło mi do głowy tylko jeden pomysl ... aby wyciąć te skrawki obrazu i tak je ustawic aby sie zlewal z nim i potem zrobić jakiś odnośnik ... Macie może jakieś inne pomysły ? poprawka ![]() I co miałby ktoś jakiś pomysł ? Ostatnio zmieniany przez spider_84a : 14.04.2006 o godz. 13:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Co***347; Ci si***281; pyk***322;o w linku. Pewnie kopiowa***322;es z jakiegos forum bo te skrypty tak skracaja adresy
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
U mnie Power Point Viewer dziala bez instalacji. Kiedys mialem go zainstalowanego, potem przed formatem skopiowalem tylko katalog z nim i dalej dziala.
![]()
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. Ostatnio zmieniany przez Joe_Doe : 14.04.2006 o godz. 14:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|