![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
AJMAX
Data rejestracji: 28.10.2002
![]() |
Prawo Jazdy
Mam prośbe kto pomoże mi znalezc nowe testy na prawo jazdy
Podobno wyszły z gazetą auto-giełda ,ale niestety przegapiłem,a młodszy brat mnie męczy,bo sie wybiera na prawko i chciałby sie podszkolic. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
A w ośrodku, w którym się uczy, nie mają takkich testów? BTW teraz moja matka robi prawko i tam mi udostępnią tą płytkę, abym mógł sobie zrobić kopię zapasową
![]()
![]() |
#3 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
A ja kupilem od nich plytke "Encyklopedia Ruchu Drogowego" ktora zawiera testy. Potem powiedzialem ze mi nie chodzi i zwrocili kase...
![]() PS. Wlasnie zdalem testy, teraz tylko jazda...
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 27.03.2003
![]() |
Jak wygląda kurs prawa jazdy? Czy koniecznie trzeba uczyć się teorii w szkole czy też można wszystko opanować na komputerze, w zaciszu pokoju a następnie udać się tylko na jazdy treningowe a następnie na egzamin. Torwald Ty jesteś chłopak z Bydgoszczy, prawda? Może poleciłbyś młodszemu koledze dobrą szkołę? Jak to wygląda kosztowo? Słyszałem, że w bydgoszczy całe prawko to koszt rzędu 700zł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Kiedy testów nie było jeszcze na komputerze, oprócz szkoleń teoretycznych teorie opanowałem w domku "wykuwając" testy na blache bo przecież będą tylko te z zestawów. Myśle, że teraz jest podobnie. Powodzenia wszystkim przyszłym kierowcom ![]() P.S. Zdałem wszystko za pierwszym razem jeszcze w wieku 16-17 lat kiedy prawko było od 17. Kurs zajął mi z 3 miesiące. Ciesze się, ża mam to za sobą ![]()
![]() |
![]() |
|
|