![]() |
Cytat:
A co do B1 to są to pojazdy o masie własnej do 550kg czyli nawet malcem nie można jeździć Tu są opisane wszystkie kategorie prawka |
YY no tak jak od 17 lat :D to czekam do stycznia :D dokladnie 13 :D i zdaje na prawko ! :D jupi :P
P.S to jak jest z tymi ograniczeniami ??:> |
Cytat:
|
panowie!
bardzo was proszę, jak już zrobicie to prawko, to przed wyjazdem informujcie na forum DUŻĄ CZERWONĄ CZCIONKĄ :jezyk: |
spoko :D to musze tylko z ojcem zagadć i za miesiac zdaje na prawko jak wszystko dobrze pojdzie ?! :D
P.S co z tymi ograniczeniami ? |
Cytat:
ja mam egazmin 'B' dnia 5.10.2005 o godz 11:00 :] ale zdaje tradycyjnie - mam 18 || Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ma chyba cos koło 650kg :| |
Cytat:
|
Może Helmutem, znaczy się trabantem :D
|
Cytat:
http://www.volny.cz/prof.indigo/velorex/velorex1.jpg ;) |
Cytat:
|
ja tam mam prawko od 18 sierpnia i staram sie jezdzic ostroznie, nie szarzuje, nie cfaniakuje itp.
a nie jezdze zadnym malcem ani tico tylko autem o mocy ok.110km wiec byloby czym przycisnac. wiem ze duzo jescze musze sie uczyc dlatego nie cfaniakuje jak co niektorzy co zdali dopiero prawko.... ostatnio jezdze jeszcze bardziej ostrozniej od czasu jak jechalem jako pasazer z kumplem i skosilismy slup, fart ze nic nie jechalo z przeciwka itp.... wiem tyle ze to dzieje sie w ulamku sekund(poslizg, po hamulcach, zarzucilo i bum...) i ze moze sie zle skonczyc |
a ja za rok dopiero w listopadzie :D i cierpliwie czekam :D
@Damianos L co to za bryka? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:06. |