![]() |
Wole samemu iść i nieuważnić swój głos niż jakto na ostatnich wyborach było, że ludzie głsowali zatych co nie przyszli.
Druga sprawa niech jest te ponad 50% zainteresowania, bo jeśli ich nie będzie to znow uzadzą kolejne wybory a na to szkoda kasy. Jeszcze się namyślam czy nie zagłsowac na PO. |
Cytat:
przeciez to tak jak bys wcale nie poszedl, wiec po co sie meczyc i dreptac do urny, skoro sie nei chce wplywac na wynik wyborow. chyba, ze idziesz, bo sie krewni oburza ;), np. mama no bo przeciez te czasy, kiedy wladza kontrolowala kto idzie na wybory, a kto nie, juz na szczescie minely, mam nadzieje ze bezpowrotnie nie agituje tu w stylu "Polacy idzcie glosowac, to wasz obywatelski obowiazek", (tym bardziej ze to sa nieco mniej wazne wybory), ale nie bardzo moge zrozumiec po co sie fatygowac do lokalu wyborczego, skoro sie nie ma w tym zadnego celu pozdro |
A dlaczego t tej ankiecie nie można zagłosowac na wszystkihc :> ? :)
Ja na wybory pojde zagłosować. Jeszcze nie wiem na kogo. Ewentualnie zaznacze kilka partii i po sprawie, mój glos będzie nie ważny. |
Dzisiejsze 'fakty'. Jest przed Adamem Gierkiem (synem Edwarda) i kimstam jeszcze.
|
Cytat:
|
jestem za PO ... a sercem za oszolomami z UPR
|
Cytat:
|
PO.
Ide na wybory jak zawsze zresztą bo uważam to za mój obowiązek. Głosuje na PO, chociażby dlatego żeby nie wygrała Samoobrona, której się ostatnio dobrze wiedzie. |
miller jest ponizej zera :D, wiec chyba jasne, ze Buzek to klasa wyzsza
|
Cytat:
|
no prosze, nawet sie znalazl jakis desperat co zaglosowal na SLD-UP, to prawie tak ja kilka lat temu glosowalem na AWS i Buzka, wiedzac ze nie maja zbyt wielkich szans. ale miller to nie ta sama klasa polityka co Buzek...
pozdro |
Ja gdybym miał prawo głosu oraz gdyby APP "Racja" wystawiła kantydatów zagłosowałbym na nich bez wachania. A że nie ma na kogo rozsądnego wg. mnie głosować nie poszedłbym na wybory i tyle. Ale jestem dzieckiem i głosu nie mam.
|
Cytat:
Ale nie zapominaj, ze nie pojscie na wybory rowniez moze byc pewnym sposobem wyrazenia swojej opini. Ja na wybory do parlamentu europejskiego moze pojde (chyba, ze juz byly, bo ostatnio tak zylem uczelnia, ze nie bardzo wiem, co sie poza nia dzieje). To jednak wybor reprezentantow naszego kraju i jaki by on nie byl, powinien byc godnie przedstawiany na swiecie. Natomiast na wybory do polskiego sejmu nie pojde prawie na pewno. To jest wlasnie wyrazenie mojego zdania. Nie ma osoby, nie ma partii, na ktora chcialbym glosowac. Nie ma osob, ktorym bym uwierzyl, ktore wzbudzily by moje zainteresowanie i chec popracia. W tym momencie nie pojscie to jedyny glos, jakiego moge udzielic. |
zagłosuje na partie Marka Borowskiego - po prawej stronie nie widze poważnych polityków
|
Czy pojde glosowac? nie wiem. To sie zobaczy czy bede w domu, czy nie wyjade (choc za oknem taka pogoda, ze na wyjazd sie nie zanosi :(). Ale jezeli pojde glosowac to zaglosuje na PO, tak tez zaznaczylem w ankiecie ;).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:20. |