![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Na kogo bedziesz glosowal (lub bys glosowal) w wyborach do PE | |||
| Lista 1 KW Platforma Obywatelska RP |
|
17 | 53.13% |
| Lista 2 KW Polska Partia Pracy |
|
0 | 0% |
| Lista 3 KW Samoobrona RP |
|
2 | 6.25% |
| Lista 4 KKW SLD-UP |
|
4 | 12.50% |
| Lista 5 KW UPR |
|
6 | 18.75% |
| Lista 8 KWW Socjaldemokracji Polskiej |
|
1 | 3.13% |
| Lista 9 KW Prawo i Sprawiedliwosc |
|
0 | 0% |
| Lista 10 KW Liga Polskich Rodzin |
|
1 | 3.13% |
| Lista 12 KW Unii Wolnosci |
|
1 | 3.13% |
| Lista 13 KW PSL |
|
0 | 0% |
| Wszystkich głosów: 32. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
I jak tam głosowanie przebiega ?
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Przeraża mnie frekwencja i obojętność ludzi. Mój sąsiad dobrze to wszystko ujął, to ostre słowa, ale pozwole je sobie przytoczyć: "LUDZIE WSZYSTKO TO MAJĄ W PIŹDZIE" - obraz polaka, bo prawie każdy polak myśli tylko o sobie. Bardzo fajny news ukazał się dziś na głównej stronie Osloskopu: "Szanowni obywatele apeluje do Was o wzięcie udziału w dzisiejszych wyborach do Parlamentu Europejskiego. Bądźcie odpowiedzialnymi i dojrzałymi ludźmi i spełnijcie swój obowiązek. Z dniem dzisiejszym otwiera się nowa karta w historii Polski. Sprawmy, aby ten dzien był dla Nas pamiętnym. Glosujcie tak aby nie trzeba było się poźniej wstydzić w całej Europie za Nasza reprezentacje." Szacunek dla tego admina, mądrze napisał. Głos oddałem tym razem na kobiete Panią Joannę Wasicką, oczywiście z listy PO.Pozdrawiam i zapraszam do urn, nie bądźmy obojętni bo nie tylko poziomem naszej piłki nożnej możemy się wstydzić na arenie międzynarodowej, ale także frekwencją wyborczą i obojętnością.
|
|
|
|
#33 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
W TVN24 nie dawno podawali, ze stan frekwencji na godz. 12.00 wynosil 5,8%, czyli prawie 6
.Jak dobrze pojdzie, to moze do tej 22 bedzie z 20% .Edit: Ja tez bylem, zaglosowalem na PO. Ostatnio zmieniany przez czero : 13.06.2004 o godz. 15:49 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Ja też już było.
No to mądry admin na osloskopie sobie siedzi. Szkoda, że mi ostatnio ta stronka nie działą
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale fajny wynik PiSu w ankiecie ![]() W koncu zaglosowalem na UPR bo jak w wawie taka relatywnie duza frekwencja to chlopaki maja szanse, bo ich program trafia glownie do duzych miast. No ale niesety system liczenia glosow dantego troche im nie na reke
|
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jest też jednak jeszcze jedna strona medalu - mój przykład. Przez ostatnie kilka tygodni miałem tak zajęty czas, że spałem dosłownie 2 - 3 godziny na dobę. Każda minuta nie mówiąc o godzinie, była dla mnie na wagę złota. I w tej sytuacji nawet nie myślałem o czymś takim, jak wybory, a tym samym nie mam zielonego pojęcia, kto w nich kandyduje i co sobą reprezentuje... I czy w takiej sytuacji powinienem pójść głosować? Na kogo, na jaką partię, jaką osobę? Na chybił trafił? Zgadzam się - trzeba brać odpowiedzialność za losy kraju, jeśli taką możliwość mamy, ale też pójśćie i zagłosowanie dla zasady, bo tak trzeba, nie ma dla mnie sensu... Takie jest moje zdanie, z którym oczywiście, możecie się nie zgodzić (tylko spróbujcie ). A tymczasem zrelaksuję się trochę i przeniosę do innego, popularnego ostatnio wątku, o piłce nożnej Anglia - Francja zaczyna się na minutach
|
|
|
|
#38 | |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
Pisał już o tym także epol - nie musisz oddać ważnego głosu, możesz zjeść nawet liste kandydatów, ale wtedy i tak jest to odnotowane, że głosowałeś. Chociażby dla frekwencji, która jest tragiczna. Dalej - co z tego, że nie znasz kandydatów, ale masz rozeznanie partyjne (lewica/prawica/centrum). Głosowałbyś myśląc o partii, a nie o kandydacie. Ja sam nie wiele wiedziałem o mojej kanydatce, a i tak pierwszym czym się kierowałem to była partia. Pisałem także żeby zagłosować chociażby dlatego aby nie dać szansy Samoobronie, która dumną reprezentacją przyznam nie jest. Szanuje także Twoje zdanie , pozdrawiam
|
|
|
|
#39 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Moi rodzice glosowali na UPR[ja jeszcze nie moge
]..............Po prostu polska to za glupi kraj, na to by zrozumiec oczywiste rzeczy, TELEWIZJA rzadzi, gdyby w "Klanie" albo w "M jak Milosc" powiedzieli zeby pujsc na wybory, to by ludzie poszli, i zaglosowali na byle co "bo maja w PIZDZIE" - w telewizji mowili ze trzeba isc to ida.... ![]() ...Z tym UPR'em to troszke racji moze byc z ta strata glosu, jednak wydaje mi sie ze nie powinnismy tak myslec, takich ludzi moze byc duzo, i np. oni zaglosowali na PO bo UPR napewno nie przejdzie, to jest jednak glupie myslenie.... |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A jeśli chodzi o głosowanie na jakąś osobę w pewnym sensie "na czuja", to nie dla mnie. Ja muszę mieć dobre rozeznanie i być przekonany o tym, co robię. Pobieżna wiedza to dla mnie trochę za mało.. A jeśli chodzi o samoobronę to nie będę się wypowiadał. W sumie do samego Lepera nic nie mam, mówi czasami całkiem ciekawie (chociaż tylko mówi), a poza tym jakoś specjalnie nie rzuca mi się on w oczy. No ale fakt, jako reprezentanta narodu polskiego to bym go nie chciał... A to jest coraz bardziej prawdopodobne...
|
|
|
|
#41 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
pierwsze wyniki!
PO - 28% ![]() LPR - 16% Samoobrona - 13% Jest ok w sumie nawet lepiej, że wyżej LPR niż SamoBrona. Frekwencja nieciekawa koło 20%.
|
|
|
#42 | ||
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() no ladnie, czyli tak zwany "inteligent" (inteligencja to grupa ludzi, ktora zdala mature najprosciej piszac) jest niedouczony. rozumiem, ze teraz wszyscy wala na studia, bo mysla ze majac nawet IQ <100 trzeba dzis koniecznie miec mgr przed nazwiskiem, ale to nie jest wyznacznik "douczenia" badz "nieduczenia". taki kwas np., jak go nie lubie i nie szanuje, to z pewnoscia niedouczny nie jest, a studiow nie skonczyl, czyli co? skonczyl szkole srednia, czyli niedouczony wg Ciebie ![]() przed mgr niedouczony, mgr douczony, powyzej mgr uczony.
|
|
|
|
#44 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
pykson masz w sumie racje
pawelblu za bardzo oceniłeś człowieka wobec wykształcenie. Wykształcenie nie jest dla mnie mega ważne, choć i tak poszedłem na studia teraz - niczego ono nie zapewnia. Wałęsa też nie był orłem, a jednak dokonał niemniej niż niejeden mgr.
|
|
|
#45 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Ta.Ja takze popieram pyksona.Slusznie wyciagnal ten komentarz.
Nie mozna twierdzci, ze czlowiek majacy srednie wyksztalcenie jest niedouczony.To nonsens.Poza tym zauwazylem pawelblu, ze za bardzo sie bujasz na forum z tymi swoimi studiami.Troche wiecej skromnosci by ci sie przydalo. Ciapek.Z Walesa to w sumie masz racje.Ale dla mnie to on i tak jest tepy.Te jego wypowiedzi co on nie zrobil itp.Jak go slysze to mnie szlag bierze.Pochodze z pomorza to znam troche jego historie jeszzce z czasow jak pracowal w stoczni.Tragedia ale nie bede o tym sie rozpisywal bo w koncu to byly prezydent. |
|
|
|
![]() |
|
|