![]() |
Na Syberii przynajmniej słońce świeci.
|
Syberia :sciana::(
|
"To był najzimniejszy marzec od 26 lat, a kwiecień wcale nie zapowiada się lepiej." - tak powiedział pan w Trójce.
|
Wygląda na to, że wiosna odwołana. Zaraz po zimie przyjdzie lato - mokre i chłodne.
|
Ilość załączników: 1
pierwszy k**** kwietnia ...
|
13 dzień wiosny, mroźny, śnieżny, bezlitosny. :|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Heh 21 lat to ja wolę marznąć w Polsce ;p i grzać się od 18 :D
|
Cytat:
tato mowi "sluchaj, nie wyglupiaj sie, tu stoi moj syn" ale ona dalej swoje. przypomne ze alkochol tylko od lat 21 i w zasadzie to ja moglem je kupic... ...no ale w Vegas to sie tylko noca chodzi. w dzien lezymy przy basenie lub przegrywamy ciezko zarobione pieniadze, a kasyna sa zrobione tak ze dzien czy noc w srodku wszystko wyglada tak samo, czas sie jakos gubi... ale przeciez jest to oaza po srodku pustyni...musi grzac. |
Heh wiem że w USA od 27 letniego gościa sprawdzali dowód osobisty jak papierosy kupywał w kisku he :) a u nas szcczenikom z podstawówki sprzedają fajki!!
|
zima
zima jest cool :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
Drzewa tylko bez liści i jakies połamane, kwiatków takich nie ma, niebo jest całkiem zachmurzone ( a nie taki ładne niebiskie ) ... i samochody są nawet, tylko jeden nie ma szyby, bo się zbiła w nocy. Ogólnie prawie tak samo :) CHCĘ już słońce |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:41. |