![]() |
Cholera.....wstaje rano, patrze.....przecieram oczy....a tu za oknem pada mnie snieg :klnie: ((
Bez komentarza (( |
Myslalem ze na ogrzewaniu zaoszczedze, a tutaj ujemna w nocy byla... heh zycze sobie aby od razu lato sie zrobilo
|
heh, u mnie wlasnie snieg pada....
|
Heh Ja chyba zaraz na pobiegnę do los angeles bo tutaj już szału dostaję jak deszcz wali w parapet jeszcze w temperaturze ok3 stopni (jak się nie mylę) to wykorkować można
Heh a tam raj takie ciepło !! :) ale niema co trzeba cierpliwie czekać by u nas zaczeło słońce świecić i grzać nas !! |
Cytat:
jesli lato to 35+ to masz racje, porzadnie zacznie grzac dopiero w lipcu. a jesli chodzi o lato 25+ to juz jest. 15 minut puzniej.... przeliczajac teraz z Farenheita na Celsiusza...to chyba jednak troche przesadzilem. 30 lekko mniej a czasami duzo wiecej to typowa temperatura w lecie, a tak w ciagu roku to zawsze wacha sie w dzwudziestkach... |
Cytat:
|
Ja jutro ide na sanki... w końcu piątek... trzeba się wyszaleć :D
|
Wiosna w koncu przyjdzie :) W koncu w zimie juz byla ;)
|
Cytat:
Ciapek podobno w sobote ma padać śnieg ....normalnie porażka ;) |
U mnie non-stop pada dzisiaj. Nie jakas ulewa, ale skromny deszczyk. Mimo to z niecierpliwoscia czekam na cieple, sloneczne dni ;).
|
Cytat:
|
u mnie TRAGEDIA, zresztą podobnie jak u Macieja ;) w końcu to nasza aglomeracja byd-tor ;)
Pada, od dwóch dni (teraz przestaje powoli), wieje strasznie i jeszcze zimno do tego. Zima już odeszła, wiosna przyszła :), czekamy na lato ;) P.S. Shuma w niedziele na grilla wpadam, hihi :) |
Ilość załączników: 1
u mnie dzisiaj 25 stopni, tydzien temu bylo 33 i na weekend tez ma byc.
padalo tej zimy rowno tydzien, ale lalo tak ze wszedzie o tej wodzie pisali. zalaczam wiec szybkie zdjecie z mojego ogrodka i trzymajcie sie ludziska cieplo...lato tuz tuz... |
A u mnie nic nie padało :mruga:
|
szłem, poszłem :spoko::)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35. |