![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.12.2004
![]() |
Gniazdo minijack w napędach
Witam.
Wie ktoś może co zrobić by gniazdo słuchawkowe w napędach działało? Mam już terzeci napęd z tym gniazdem (różnych firm), kabelek audio podłączony a słuchawki milczą. Z tego co wiem to można na tym słuchać tylko płyt CD audio ale mnie nawet te nie idą (przez to gniazdo). Z góry dzięki za pomoc! Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Nic innego tam Ci nie pójdzie oprócz właśnie płytek audio. włóz płyte audio i sprbuj uruchomić ja np w winampie i powinno iść. Tylko pogłośnij na panelu od napędu. Jesli masz na panelu od napędu przycisk PLAY to urzyj jego i musi grać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesli to XP to na nic rady niedziala i koniec i tak juz jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Możesz też sprawdzić odtwarzanie naciskając PLAY na cd-romie zanim załaduje się system. W tym celu możesz nacisnąć Pauze na klawiaturze zaraz po włączeniu komputera aby zatrzymać ładowanie systemu, możesz też wejść np. do biosu.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
co Wy za przeproszeniem p...licie?
mam XP i chodzi i to na wlaczonym i wylaczonym cyfrowym odtwarzaniu, chociaz nie wykluczone, ze niektore napedy wymagaja jego wylaczenia
![]() |
#8 | |
***3665;***1769;***1758;
Cytat:
A co to za cudowny naped i caly sprzet ze TYLKO TOBIE chodzi moze Ankiete zrobimy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
Cytat:
W Nero burning rom można odtwarzać analogowo płyty audio gdzie sygnał jest przesyłany jest na wyjście słuchawkowe, ale za to w innych programach już się nie da (sprawdzałem w WMP10, Winamp, i w kilku innych odtwarzaczach nawet w dos nawigatorze) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
sprawa wyglada u mnie tak:
dwa kompy, na obu XP 1. nagrywarka cd-r x8 lg - ma przyciski play/stop/ffd - z winampa sie nie da, przycisniecie play na panelu pozwala sluchac na sluchawkach 2. nagrywarka cd-r x16 lg - to samo co powyzej, nagrywarka liteon 451@832 - nie ma przyciskow oprocz ejecta i odtwarzanie plyty w winampie nie pozwala na odsluch na sluchawkach wiec Arnold zapewne ma racje
![]() |
#11 | |
***3665;***1769;***1758;
Cytat:
Byc moze i tak jest NIE ide w zaparte TYLKO dlaczego MIC_syft utrudnil tak zycie w Xp_sa i dlaczego w WIN98 nie bylo tylu problemow. POZdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bywalec
![]() |
Witam i przepraszam że nie mogłem odpowiedzieć.
Na wstępie to ww. odtwarzanie nadal nie działa ![]() P.S. mam włączone cyfrowe odtwarzanie dźwięku Ostatnio zmieniany przez pablodc : 07.03.2005 o godz. 11:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
![]() |
A może ktoś wie jak zrobić by na tym gniazdku szedł zwykły sygnał audio z komputera (jakoś przepiąć ten kabelek audio)
![]() ![]() Pozdro dla Jerry from hell, również jestem z Trzebini. Ostatnio zmieniany przez pablodc : 07.03.2005 o godz. 11:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
działa w XP i to przy pomocy Winampa czy EAC
jedyne co trzeba zrobić... Winamp: przechodzimy do konfiguracji pluginu Nullsoft CD/LineIn i odznaczamy pole 'Enable digital audio extraction when possible' EAC: Opcje EAC, zakładka Ogólne i odznaczamy pole 'Użyj alternatywnego sposobu odtwarzania płyt' miłego słuchania ![]()
![]() |
#15 |
Bywalec
![]() |
A może wiecie jak to odpalić na WMP10?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|