![]() |
Tez mam z tego linka od ZbigNieffa no i przy probie uruchomienia jest blad. Moze ktos cos poradzi
|
Cytat:
Jak nie zadziała to zacytuję radę @Miłego Cytat:
|
piotrekAle jaki blad Ci wyskakuje???
|
No i ponowna instalacja na wiele sie nie zdala bo ciagle jest
"Wystąpił problem z aplikacją CrazyMachines.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." :( |
Cytat:
|
Bylo instalowane juz na wszystkich dyskach, a nie jestem tak zdesperowany zeby formata robic ;p
|
A może cosik z sterami z grafy?
|
A ja mam malutką prośbę, może mi ktoś podesłać ten pliczek? CRAZY_MACHINES[nikonik1].(osloskop.net).mds (to ten mniejszy ;) ) 486 B. Bo nie wiem kiedy Overnet go ściągnie, coś mułowaty jest, a chciałbym już sobie pogrywać :)
|
ja montuje wszelkie obrazy pod Daemona
w tym przypadku tak samo zrobiłem i bez problemów a póki co 81 układ i cholera zaraz białej gorączki dostane :blee: jakies sugestie może ;p |
Cytat:
Postaraj sie puscic pilke dolem pod palikiem... przywiaz wszystkie rownowaznie ale pierwsza daj nizej zeby rozpedzila pileczke :) i powinno byc gut... Przynajmniej ja tak robilem... ;) peace... |
65 poziom po 3h i już mnie coś trafia, ide spac .
Pozdro |
Cytat:
i wkońcu się udało, ułożyłem to symetrycznie do siebie i sie wtoczyła ta gadzina :jupi: a wczoraj skończyłem na 85lvlu, już byłem zmęczony i nie miałem pomysłu jak sprawić żeby para szła z 3 kotłów :ysz: teraz świeższy jestem więc dziś może wykombinuje ;) a sama gra wyśmienita, zmusza do ostrego myślenia :) |
Za cholerę nie moge wyłączyć tej taśmy w 78 jak bym nie próbował piłka stoi w miejscu, wiecie jak to zrobić??
POzdro |
Ilość załączników: 1
no i teraz ja również utknąłem na 101lvlu :ysz: jak to ugryźć ???
47... załącznik ;) |
Thx :piwo: tego potrzebowałem
Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:25. |