![]() |
Chlopaki co z tym 101 ??? Hilfeee ;)
|
Cytat:
:spoko: |
ZbigNieff, mi ręce już też opadają jak widze ten poziom, rure z kotła do maszyny parowej podłączyć jestem w stanie, ale do diaska co dalej ???
tak jakby brakowało jakichś elementów :ysz: |
Dokladnie... chyba to odstawie a inaczej mowiac wywale z dysQ bo tylko dziala
mi na nerwy... ale zrobic ten level by sie zdalo... qrcze ludzie jest nas duzo ;p HILFE! |
101 level:
A ja jeszcze potrafię zapalić tą świeczkę na samym dole, tylko niestety nie potrafię jej przesunąć pod kocioł :| |
A ja się zdenerwowałem i usunołem tą wspanią gierką.
Pozdro |
Ja już wywaliłem tą grę na początku - muliła się podczas odtwarzania doświadczenia :ysz:
|
Ja wlasnie zainstalowalem sobie The Incredible Machine - Even More Contraptions, to chyba jakas kontynuacja starego TIM'a tez super no i tez trzeba troche pomeczyc na niektorych poziomach. ;)
|
Cytat:
Jak to zrobiles?? Zapodaj screena... ;) moze wspolnie damy rade... |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Silnika parowego z tym górnym kotłem się przecież nie da połączyć. Trzeba jakoś kombinować z samą kuszą i świeczkami :help: |
Cytat:
Ja polaczylem rurkami sinik z gornym kotlem... da sie to zrobic ale nie ma go co podgrzac zeby zaczal chodzic... A po objerzeniu filmiku zdalem sobie sprawe ze nie ma mowy zeby to zrobic ;) bo jednym slowem brakuje tam elementow, wbijam i wywalam to z dysQ... |
Cytat:
|
ma ktoś może rozwiązanie 60 levelu... zawsze na kołyskach się zacinam ech...
|
Pomocy !!!!!!!!!
Witam wszystkich. Mam malutki problem z przejsciem 78 poziomu, bo tak wredna pilka do kosza ani drgnie. W jaki sposob ruszyc ta pilke i wylaczyc tasmy??????? :help:
Z gory dzieki. |
Kizio 3 te zolte "prety" ustaw w pionie tak, by powstal "most". Pileczka wtedy przekula sie dalej i to jest koniec zadania :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:23. |