![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzisiaj coś mnie tknęło aby odwiedzić tronę SatKurier.pl
![]() Czytam a tam duuuzy news "Nagravision 2 złamany?"...no to klik... Przeniosło mnie do działu "Kącik hackera" Przeczytałem news...przewinąłem na komentarze...czytam. Między innymi: Kod:
zarluk 2005-08-25 18:52:35 Kolejną osobą, która nie wie o co chodzi jest user Cenzura. SHARING to inaczej współdzielenie, a więc można mieć bardzo dużo. Pakiet Premiere - screenshoty: http://img211.imageshack.us/img211/8937/scifi3wh.jpg http://img285.imageshack.us/my.php?image=premieres8jn.jpg HBO2 http://img335.imageshack.us/my.php?image=hbo23rp.jpg Jak ktoś wie w czym rzecz to ogląda to co chce i kiedy chce i nie koniecznie musi za to płacić, ale są też tacy jak CENZURA dla których to bzdura, wieć niech sobie z takimi myślami pozostaną. ![]() alew na jednej fotce w dolnym rogu http://img335.imageshack.us/my.php?image=hbo23rp.jpg coś widnieje ![]() No nic tylko pogratulować Panu, ja nie umiałbym tak ładnie się pochwalić ![]() Ukraść Mercedesa albo BMW (albo oba jednoczesnie) i sie powchwalić... PS Oczywiście nic do tej osoby nie mam, skoro ta osoba sama umieściła to w publicznym necie więc nic się nie dzieje jak umieszczę to tutaj 8 ) update tą osobą jest Zetor
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 26.08.2005 o godz. 13:16 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Taki podpis nie moze byc wykozystany jako dowod - tak jak zadne inne medium cyfrowe ktore moglo zostac poddane modyfikacji i nie jest odpowiednio zabezpieczone.
|
|
|
#3 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
uuu a ja po temacie myslalem ze Memo sie gdzies zaczepil
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja jakos nie zrozumialem pirwotnie o co tutaj chodzi... owszem istote sharingu znam w tunerach cyfrowych... a ten ktos co sie chwali co robi, to moze byc tylko ksywa, niekoniecznie zaraz prawdziwe prsonalia
|
|
|
#5 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Jak to sie robi
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Musisz mieć odpowienie hardware, software, wiedze, pieniądze, adres i jesteś w domu
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#8 | ||
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() poza tym widziałem, że udziela się też na innym forum pod tymi samymi danymi tematyka też się zgadza ![]() A chodzi o to, że jeśli podał prawdziwe to odpowiednie organy mają go na talerzu...niestety. Nie chce robić tutaj rewolucji tylko zamieściłem to co znalazłem ![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
|