![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#121 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Spróbuj przeinstalować Jave...
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#122 | ||
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie też świetnie nalicza...BitSpirit.
![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Świeżak
Data rejestracji: 09.06.2005
![]() |
Proponuję dać sobie spokój z Azureusem - też kombinowałem na siłę, myślałem że fajny, multum wtyczek itp. itd., ale z każdą wersją były jakieś problemy, java zżerała tyle czasu procesora (AXP 11x200Mhz) że czuć było że 'coś chodzi w tle'. Do tego miałem kilku sekundowe freezy całego systemu, problemy z siecią (zanikanie sieci). Oczywiście jak ktoś się uprze to da się go skonfigurować metodą prób i błędów i będzie to wszystko jakoś działać, ale czy na pewno o to chodzi? Ja ściągnąłem i wysłałem w sumie ponad 110GB tym klientem i mam go serdecznie dosyć. Sorry, ale JAVA jest kiepską platformą do programowania, przynajmniej takich rzeczy, C++ jest sporo szybszy.
Jest tyle innych klientów, chociażby wymieniony BitComet - używam go obecnie i jestem chyba najbardziej zadowolony. BTW - do zliczania ratio: chyba kazdy w miarę dopracowany klient dobrze zlicza ratio, tylko trzeba ewentualnie wyłączyć obsługę sieci beztrackerowej (np. w BitComecie to DHT Network, w azureusie 'dystrybuowana baza danych' itp.). Przetestowałem ABC, Azureusa, BitCometa, BitTornado, oryginalnego BitTorrenta, uTorrenta - a na pewno tego jest więcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
A ja wlasnie przesiadlem sie z Azorka na BitComet... i.... nie zaluje!! Bardziej podoba mi sie Bit Comet i wiem ze juz z niego nie zrezygnuje a do tego zajmuje o wiele mniej miejsca w pamieci operacyjnej!! Wam takze radze porzucic Azureusa!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Napewno wszyscy uzytmownicy Polish trakera wiedza że czeba zmienić kilijenta innego niż
Bit comet ,ja przesiadłem sie na uTorrent, wszytko pięknie,ale nie wiem dlaczego nie da mi sie ścgać ,bo jak chce włoczyć plik,aby ruszył to:wywali mi błęda(pierw włacza uTorrenta puźniej klikam lewym myszy na tą tyskietke,podsodem pisze "torrent" pokazuje mu który plik ma otworzyć do ścganiecia i puźniej sie mnie pyta gdzie to chce zapisac pokazuje mu partycje na której chce i folder i wtedy wywala mi "byka" ![]() A mianowicie takiego: Może mi ktoś powiedzieć co źle robie ,albo co musze zrobić ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
Bo próbujesz zapisać ściągane pliki do pliku torrenta, ja mam w defaulcie katalog docelowy dla zasysanych c: \downloads, zaś torrenty otwieram klikając na torrenta i każąc go otworzyć utorrentowi.
![]() Napisz czy poszło. ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Udało się, masz reputke.
Nawet to nie było takie trudne tylko czabyło racjonalnie pomyśleć nad tym. :cool: Ty też używasz uTorrenta? Jak oceniasz go ,bo ja dopiero teraz się przesiedliłem na niego,dobry jest ? Ps; Bo mi się wydaje że strasznie powoli pobiera pliki ![]() Bo jak Bitcometa zapusciłem to od pierwszych minut za******ał ponad 10 kB/s ,a ten ledwo 2. ![]() Ostatnio zmieniany przez M@tti : 11.12.2005 o godz. 20:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
Wcześniej używałem BitSpirita, teraz utorrenta, jest mniejszy, więc jestem zadowolony.
Ratio nalicza prawidłowo. ![]()
![]() |
![]() |
|
|