![]() |
ja tam na bitcometa nie narzekalem zasysal ladnie i tyle co mial zadane dvd-r (oczywiscie ze slubu kolegi) na przyblokowanym laczu 4h
|
Azor:)
Oprócz tego klient oficjalny, rtorrent (konsolowy), ktorrent, qtorrent, bit tornado, abc, transmission, Znalazło by się jeszcze parę. |
hm, a co w takim razie pod linuksa? byle nie azor
|
Cytat:
nie mam jak tego zweryfikowac. Ale BitComet mi sie przejadł. Kiedys przyznaje ciagnal ale teraz to juz ponizej przecietnej. Sciaga po 1gb zamiast 500MB ciagnie powoli...lipa... Jade na utorrent - sciaga szybko i bezbolesnie :) Jede na nim od polowy listopada i nie narzekam :) - chociaz ma czasem swoje humory :piwo: - dla wszystkich :) |
Cytat:
podobno || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
polecam zakochanym w BitComet'cie oblookanie BitLord'a - klon, a rozni sie jedynie ikonkami, chyba :) pozdro ;) ps - pierwszy post spod SUSE :D |
Cytat:
|
Wcześniej używałem BitSpirita, teraz utorrenta, jest mniejszy, więc jestem zadowolony.
Ratio nalicza prawidłowo. :spoko: |
Udało się, masz reputke.
Nawet to nie było takie trudne tylko czabyło racjonalnie pomyśleć nad tym. :cool: Ty też używasz uTorrenta? Jak oceniasz go ,bo ja dopiero teraz się przesiedliłem na niego,dobry jest ? Ps; Bo mi się wydaje że strasznie powoli pobiera pliki :( Bo jak Bitcometa zapusciłem to od pierwszych minut za******ał ponad 10 kB/s ,a ten ledwo 2.:( |
Bo próbujesz zapisać ściągane pliki do pliku torrenta, ja mam w defaulcie katalog docelowy dla zasysanych c: \downloads, zaś torrenty otwieram klikając na torrenta i każąc go otworzyć utorrentowi. :taktak:
Napisz czy poszło. :) |
Napewno wszyscy uzytmownicy Polish trakera wiedza że czeba zmienić kilijenta innego niż
Bit comet ,ja przesiadłem sie na uTorrent, wszytko pięknie,ale nie wiem dlaczego nie da mi sie ścgać ,bo jak chce włoczyć plik,aby ruszył to:wywali mi błęda(pierw włacza uTorrenta puźniej klikam lewym myszy na tą tyskietke,podsodem pisze "torrent" pokazuje mu który plik ma otworzyć do ścganiecia i puźniej sie mnie pyta gdzie to chce zapisac pokazuje mu partycje na której chce i folder i wtedy wywala mi "byka":( A mianowicie takiego:http://xthost.info/Matttti5/uTorrent.JPG Może mi ktoś powiedzieć co źle robie ,albo co musze zrobić ?! |
A ja wlasnie przesiadlem sie z Azorka na BitComet... i.... nie zaluje!! Bardziej podoba mi sie Bit Comet i wiem ze juz z niego nie zrezygnuje a do tego zajmuje o wiele mniej miejsca w pamieci operacyjnej!! Wam takze radze porzucic Azureusa!!
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:18. |