![]() |
Problem z Azorem (Azureusem) :/
Witam
Czy moze ktoś mi doradzić co zmienić w Azureusie aby mój transfer wzrósł. Do niedawna mogłem ściągać ok 90kb/s a teraz transfery mi skacza od 1kb/s do 15kb/s i nic wiecej, a drugi problem jest taki że dostaje bardzo mało połączen do sidów, a kiedys mialem ich full, więc co począć, oto moja konfiguracja: Kod:
http://members.lycos.co.uk/serferek/azureus/1.jpg |
Cytat:
|
Nie mój problem nie tyczy się Dooma3, on tyczy się wszystkiego co ssam z torrenta :\
|
Cytat:
|
wina leży raczej po stronie trackera, który nie wyrabia.
jutro wam napiszę conieco, teraz idę wreszcie spać. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
możliwe, że tak.
z moich doświadczeń, to najlepiej chodziła wersja 2.0.32. ale co do najnowszej, też jestem zadowolony - wydaje mi się, że to kwestia odpowiednio częstego aktualizowania trackera. trzeba poświęcić parę minut po to, żeby kilkakrotnie kliknąć ten klawisz. |
Tak wygląda mój, ale Ty masz chyba zainstalowaną inną wersje i dlatego wszystko wyglada inaczej
|
Ilość załączników: 1
masz po prostu starszą wersję.
|
Zmienilem wersje na najnowszą, ale przy odświeżaniu trackera zauważyłem, że często pokazuje mi offline, co moge z tym zrobić, zmienic go na iinego czy zastosować jakiśinny trick??
|
A jam mam taki problem ściągnąłem Dooma 3 i porządku ale Deus EX 2 doszedł do 99,5% i stoi. Coz robić? Mam wersję 2.1.0.4 :help:
|
Czy ktoś mi pomoże :help:
|
chyba nic z tym nie zrobisz, możesz jedynei czekać na seeda lub o ile sciagales z torrent.org.pl to możesz reqestować o gierke na forum
http://forumtdt.homelinux.com/ |
Jak zresetować wszystkie ustawienia azureusa, bu odinstalowałem go i wywalilem wszystkie klucze z rejestru, ale po ponownej instalacji wszyskie ustawienia były takie jak poprzednio :\
|
w XP/2k ustawienia Azureusa są trzymane w...
...\Documents and Settings\[nazwa_profilu]\Dane aplikacji\Azureus a więc skasuj właśnie ten katalog ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:25. |