![]() |
azorek jest pisany w javie, więc pamięci zżera niemożliwie dużo.
to jest chyba jego podstawowa wada, a jednocześnie i zaleta, bo robiąc program w jednym środowisku, można go odpalić na różnych systemach. chyba tym się kierowali jego twórcy. |
Cytat:
jak nic jak nic, myszka mozna ruszac ;) ale to chyba wszedzie tak jest........... ??? |
@Pagerus dalsza czesc mojego postu odnosnie instalacji azora na linuksie nie byla skierowana do Ciebie, wybacz :piwo:
pozdro ;) |
Cytat:
|
@Pagerus ja mam taki objaw jak odchodze od kompa np. na 6h i wracam to w ogole komp nie chce lazic :)
co do instalacji azureusa - instalowalem z opisu na http://www.mandrake.int.pl/ pozdro ;) |
Cytat:
|
Ciekawi mnie czy tylko mi nowy Azurek solidnie przycina kompa... gadałem z kumplem i ma podobnie... takie chwilowe przestoje, że nic nie można robić :|
|
Cytat:
zaciągnąłem Azureus_2.2.0.2_linux.GTK.tar.bz2 rozpakowałem go nalezy edytowac plik azureus i podać pełną ścieżkę do katalogu w którym znajduje się java: ###### CONFIGURE ####### JAVA_PROGRAM_DIR=***8221;/usr/java/j2re1.4.2_07/bin/***8221; # use full path .... a tu wskazać programowi katalog z javą: look_for_java() { JAVADIR=/usr/java/j2re1.4.2_07/ IFS=$'n' Ja osobiście tak zrobiłem i działa jak należy, ten sposób mam od kumpla innego nie znam |
Cytat:
To może spróbuj jeszcze innego klienta, ja teraz testuje bitspirit'a i jak narazie transfery ok :) |
Chciałem dodac fotki ale nic sie nie ładuje eehh ani na strony :(
Azorek jest 2.0.7 na ktorym plik nie idzie A bittorrent jest version 4.0.1 i na nim idzie ale po 20KB :( jessu wszytko na opak .. p.s jutro zobacze czy macie jakis pomysł na 80KB :) w zassysanku |
a napiszesz jak to zrobiles tak krok po kroku , razem z instrukcja instalaci azorka :P
bardzo bym prosil :) |
mnie nawet na linuksie udalo sie poprawnie skonfigurowac azorka :)
pozdro ;) |
moment, chwila.
najnowsza dostępna wersja to 2.3.0.0... więc trudno stwierdzić, co może być grane. może zapodasz jakiś screen? zmień port na ten z zakresu od 49152 do 65535. |
Mam pytanko w starym temacie.
Azureus 2.07 obojetnie jaki i bittorrent z jakiego kiedys korzystałem jest albo ERROR albo offline i nie idzie sciągać. Przeczytałem ze coś moze być z trackerem lub moze byc zapchany. Tylko ze na bittorrent 2.4 sciaga od razu, ale ma osiagi do 30KB czasem coś tam skoczy ale przewaznie jest 20 Ne rosume ne rosume I kto mi odpowie :) ? |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:16. |