![]() |
aaa... teraz widze, pozycja Hash Fails ;)
wszystko jasne, dzięki :) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
podpinam się pod wątek, chyba można ;p
a więc tak... denerwuje mnie jedna rzecz w Azureusie, a jest nią kolumna Pobrano w sumie nie mam pojęcia co ona pokazuje, niby właśnie ilość ściągniętych danym, ale procent jest niespełna 95, a Azureus dalej ściąga dopiero w Szczegółach i zakładce Pliki widać ile naprawdę mamy ściągniete (w MB) błąd ??? |
Cytat:
|
Cytat:
Problemy z tracerem ? Lub jest przepełniony i wariuje ;D PS. Na XP LiNK też mamy dział Torrent ;] |
Cytat:
|
Cytat:
Czyli wyłączony z sieci / nie działa / coś się popsuło / nie pociagniesz sobie |
To teraz kolejny problem, co zrobić jeżeli mi tracker wywala co chwile taki komunikat??
|
Cytat:
|
w XP/2k ustawienia Azureusa są trzymane w...
...\Documents and Settings\[nazwa_profilu]\Dane aplikacji\Azureus a więc skasuj właśnie ten katalog ;) |
Jak zresetować wszystkie ustawienia azureusa, bu odinstalowałem go i wywalilem wszystkie klucze z rejestru, ale po ponownej instalacji wszyskie ustawienia były takie jak poprzednio :\
|
chyba nic z tym nie zrobisz, możesz jedynei czekać na seeda lub o ile sciagales z torrent.org.pl to możesz reqestować o gierke na forum
http://forumtdt.homelinux.com/ |
Czy ktoś mi pomoże :help:
|
A jam mam taki problem ściągnąłem Dooma 3 i porządku ale Deus EX 2 doszedł do 99,5% i stoi. Coz robić? Mam wersję 2.1.0.4 :help:
|
Zmienilem wersje na najnowszą, ale przy odświeżaniu trackera zauważyłem, że często pokazuje mi offline, co moge z tym zrobić, zmienic go na iinego czy zastosować jakiśinny trick??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13. |