![]() |
ustaw porty od 49152 do 65535 dlatego, że pozostałe mogą być zbanowane na trackerach.
|
Cytat:
A co do Razora to też udało mi się podłączyć (tylko w KAD jestem nadal passive :( ) - no i jakoś tam śmiga - ale jak dla mnie bez rewelacji... |
Witam.
Ja podłącze się z moim pytaniem do tego topicu. Jakich portów używa BitTorrent (Azureus)? Chodzi mi o to który port mam przekierować :) W opcjach znalazłem taki port 6889, to będzie to? A jak już siętak pytam to co z DC? W opcjach mam ustawić aktywny, podać moje IP (192.168.0.2) i który port podać? Właśnie przed chwilą podłączyłem się od Razora z High ID :D YES BABY YES :D |
Cytat:
|
Nie wiem jak u Was ,ale u mnie nowy azorek smiga wysmienicie.
Na starszej wersji zawsze zostawial ok 10% przepustowosci lacza a teraz ssie na maksa co w moim przypadku to 64kB\s ps. fajny ten plugin Country Locator :D |
Cytat:
:piwo: :piwo: :piwo: twoje zdrowie :) |
Cytat:
reset Azora i już powinno ją wykryć ;) |
Cytat:
Country Locator to ten śmieszny plugin co wyświetla flagi państw z których lecą części pliku??? |
Czy ktos mi wyjasni lopatologicznie jak zainstalowac plugin Country Locator v 1.3, bo mnie zaraz cos trafi .
|
hmm - wróciłem do poprzedniej wersji.
jednak na 2.0.6.0 mam najlepsze osiągi. |
Ja używam tej najnowszej :) W sumie nie wiedziałem, że transfer może zależeć od wersji Azuresua :|
Przy okazji - satanistyczny post 666 :samozapl: :sylwek: :samozapl: :haha: |
Ilość załączników: 1
wszystko zależy od wersji i trackera :D
uzywam 2.0.6.0 - jednak ssie najszybciej. a najnowszą wrzucę dla testów - zobaczę, jak się sprawuje w praniu. najlepsze trackery ma torrentbits. |
ja tez sie męczyłem z Azureusem z miesiąc, transfery miałem ok 5-10kb/s ,kumpel polecił mi BitSpirita i teraz mam 25-40kb/s, a więc o wiele lepiej, polecam tego klienta.
|
A ja testuje od wczoraj :P
|
wyszła nowa wersja 2.2.0.0
dzisiaj ją przetestuję. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:16. |