![]() |
ehh, ta ślepota :| niestety reputka dla Ciebie już dziś poleciała, więc virtualne :piwo: ;)
Dzięki!! |
gallus, Konfiguracja > Kolejkowanie > pozycja Maks. liczba torrentów pobieranych jednocześnie ;)
|
Cytat:
|
CO trzeba ustawić w azorku, aby sciągały się wszystkie pliki naraz?? nie pamientam już :/
http://img122.exs.cx/img122/1140/AZOR.jpg |
Woitas - faktycznie na tych portach azor śmiga lepiej :piwo:
|
Ilość załączników: 1
jednak ustawienie podanych przeze mnie portów coś daje.
własnie testuję najnowszą wersję i muszę przyznać, że nawet całkiem całkiem... 8 ) |
Cytat:
|
OK, nie chciało mi się czekać do wieczora ;) I już zrobione :]
Na razie jedynym widocznym objawem jest to że te kolorowe kółka po lewej stronie zmieniły kolor z zółtego na zielony......lub niebieski :/ Na razie przekierowałem port 6889, ale jak ten niebieski będzie dalej się pojawiał to zmienię na taki który doradził mi woitas. Zobaczymy...Co do transferów to na gorąco, kilka minut po "operacji" to się nie zwiększyły, jakieś pewniejsze dane bede mół zacząć zbierać od 17 bo wtedy bede cały czas w domu i bede mógł obserwować transfer. Inna sprawa że te pliki które ssam (SG1) mają po 20 seedów więc nie można się spodziewać cudów ;) Jak oczyszczę dysk spróbuję ssać coś z porządną ilością seddów. PS. Jakby ktoś się nie orientował to kolor niebieski oznacza że tracker nie działa. Wcześniej się to nie pojawiało dopier opo przekierowaniu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
azora nie instaluje , bo oststnio nie moglem zainstalowac do niego javy
a co sadzicie o BITComet 0.56 ??? ostatnio sobie go zainstalowalem (uzywam Bittirnado) i jestem nawet zadowolony ladnie zasysa tylko czas jest dosc dlugi bo te dvd-r to maja troche bitow :) |
Cytat:
|
Mozecie polecic jakies fajne (uzyteczne) wtyczki do azorka :piwo:
|
Cytat:
A co do Azurka - to czy po odpowiednim przekierowaniu portów chodzi on lepiej? W sumie jak mam go włączonego to w ustawieniach routera są wymienione używane przez niego porty - ale aż tak głęboko się w te informacje nie wczytywałem... |
Cytat:
Dzięki za odpowiedzi chłopaki, wieczorkiem się pobawię :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:38. |