![]() |
I znowu dziwny problem :|
Kiedyś podczas sciagania z azureusa net działał mi normalnie, nawet wtedy kiedy ssało się ponad 100kb/s, a teraz ssa się 5kb/s to stronki się nie ładują, a wystarczy tylko zatrzymać azorka i wszystko jest ok. Czym to jest spowodowane?? |
Ja używałem przez jakiś czas Azureusa 2.2.0.0 ale u mnie dziwne rzczy się z nim działy - od zwiech, do zajmowania przez niego 200mega w pamięci. Przerzuciłem się na BitComet, prędkość ta sama. Używa ktoś BitCometa?
|
Fajne to forum - nawet tym co "powinni się wstydzić za swoje zachowanie w przeszłości" się pomaga :) A tak nawiasem mówiąc - to jak ktoś ma same negatywne reputki - to czy może innym dawać pozytywne reputki? :P Tak mi się jakoś nasunęło - sorki za małe "zboczenie" z tematu :)
|
dzięki :):):)
|
|
|
Cytat:
|
Z kąd można ściągnąc wersje Azureusa 2.0.6.0 i BitSpirita ?
|
Cytat:
Nie wiem jaka prędkość jest u Ciebie normalna - ale jeśli nie masz o wiele szybszych transferów (albo upload nie wpływa aż tak na download) to ja bym nie zmniejszał - bo przynajmniej od Ciebie ładnie leci :) |
A ja mam takie pytanie... Na jaki transfer uploadu pozwalacie Azureusowi?? i jak to wpływa na download, bo uploadem mozna zapchać całe łacze i bedziemy mieli mniejszy download.
Ja mam ustawione Up/Down na nieograniczone i jak coś ssam to mama Up ~105kb/s a Down zależy od źródełek, ale tak do ~120kb/s. Co o tym sądzicie, zmniejszyć upload czy zostawić tak jak jest?? :) |
Cytat:
Ja śmigam zawsze na najnowszej wersji i jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń :) |
Cytat:
|
z moich doświadczeń raczej wiem, że zbyt niski upload ogranicza download.
szczególnie ten przycinany netlimiter'em. |
Patrix, upload możesz kontrolować z poziomu Azora, po co zewn. soft ???
Konfig. > Transfer |
@Y@nkee_PL
heh mniej sie znam na azorze ale ważne, że działa :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:15. |