![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.02.2005
![]() |
Problem Z Bearshare
Ludzie pomóżcie,problem mój dotyczy programu bearshare.Chodzi o to że zauważyłem że program ten w czasie resetacji kompa gubi pliki które dotychczas ściągał.Są one nadal w folderze "temp",ale on ich już nie ściąga anie mogę ich z powrotem przenieśc do ściągania.Denerwuję mnie to ,bo w ten sposób żadnego filmu nie udało mi się ściągnąć w całości.mam pytanie czy ktoś wie może jak przenieś pliki z tempa w celu dalszego ich ściągania,ewentualnie jak tego uniknąć w przyszłości.Z góry dzięki za odpowiedz
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bladego pojecia nie mam co to za wynalazek!
![]() Uzywalem uczciwego eMule i nie bylo problemow (ew. eWombata) Z wynalazkami tak jest ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
U mnie wszystko jest ok s BearShare'm ale może wyłącz w meneżerze urządzeń własciwości twojego hdd opcje buforowania zapisu, kiedyś czytałem, że to ona sprawia u niektórych problemy z plikami z sieci p2p
@Yahol, BearShare to inna sieć - http://www.searchengines.pl/wyszukiwarki_p2p.php3 Ostatnio zmieniany przez gallus : 14.03.2005 o godz. 22:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
a nie lepiej przerzucic sie na shareaze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sir Francis Drake
Data rejestracji: 26.02.2006
![]() |
co wy chcecie od BearShara, kazdy film ktory wpisuje sciaga mi sie w 6 h. i nie mam zadnych smieci na dysku. BearShare the best
![]() |
#6 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ehhh...
Archeologia pi***281;tro wy***380;ej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|