![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
DVD FaN
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
![]()
Sciagnalem sobie gre Tom Clancy's Splinter cell ale przy starcie gry sie zawiesza! A czytalem ze moze to byc wina directa 9.0!A moja karta to radeon 9700 pro saphire!!Czy to moze byc wina directa?Nowego patcha poprawiajacego gre mam!A jesli to wina directa to jak go zamienic na wczesniejszego?poprostu zainstalowac directa 8.1 na 9.0?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.08.2002
![]() |
Niestety, jedyny pewny sposób downgrade'u directX, to ponowna instalacja systemu. W przypadku starszych wersji była możliwa deisntalacja poprzez wykasowanie odpowiednich plików i wpisów w rejestrze (było to opisane chyba w PC World Komputer, tylko, że w numerze sprzed paru lat, być może jest to gdzieś jeszcze dostępne na ich stronie, dotyczy to win 98), ale to może nie poskutkować w stosunku do wersji 9, gdyż zbyt dużo ona zmienia.
Zainstalowanie starszej wersji na nowszą, też może niewiele pomóc, możesz zamieszać w systemie, że będzie niestabilnie pracował, o ile w ogóle będzie poprawnie działał i o ile starszy directX będzie się chciał zainstalować. Wydaje mi się, że instalator może nie chcieć się uruchomić po wykryciu nowszej wersji. A po co instalowałeś directX 9, przecież chyba nie ma jeszcze gier wykorzystujących go. Żeby był sens z jego instalacji to muszą być również programy (gry) wykorzystujący go, sama karta graficzna obsługująca go to nie wszystko. To ja tyle, może ktoś inny na forum będzie wiedział coś więcej w tym temacie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
W dziale CDr Forum zauważyłem, że jest dyskusja na ten temat, tam spróbuj znaleźć pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
A pliki jeśli możesz to mnie też podrzuć na e-maila djc@poczta.fm
Nigdy nie wiadomo, kiedy coś takiego się przyda! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
DVD FaN
![]() |
O bardzo proszo oto mail WhiteManroll@wp.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
DVD FaN
![]() |
![]()
I wielka prosba opisz to jak to sie robi!! z gory thx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
u mnie WinXP + DX9 + GF2MX + Splinter Cell = No Problem
![]() wiec chyba to nie wina DX'a pokombinuj ze stremi do Radka ![]() Readme z SC: Cytat:
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 02.03.2003 o godz. 14:02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Cytat:
u mnie tak samo ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
DVD FaN
![]() |
![]()
Wlasnie zabawa z driverami nic nie daje!!! Sterowniki nowe zainstalowalem i nic!! Gra mi sie wiesz w misji cia!!Pokazuje sie informacje o misji w CiA! i kom sie wiesz! sciaganlem nawet nowego patcha 1:1I i nic! nie wiem co robic a gra mi sie podoba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
DVD FaN
![]() |
![]()
Udalo mi sie sciagac program do uninstalacji dir 9.0!! mam nadzieje ze sie uda!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|