![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.12.2001
![]() |
Problem z Direct Connect
Czy ktoś z Was ma albo poradził sobie z takim problemem, że po połączeniu z dowolnym hubem, wpisuje np.: "mp3" w polu search i.... nic. Wyszukiwanie po prostu nie działa, bo nie wierze żeby przy 1000 użytkowników nie było ani jednej mp3-ki. Sciągnąłem nawet DC++, taki nowy klon DC i on też nie działa. Co robić ? Bez DC ciężko !
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.01.2002
![]() |
A jestes active czy passive?
Ja jestem passive i jak przelacze sie na active to mi search tez nie chodzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
Dzięki, to chyba to, bo zaczęło coś wyszukiwać. Chociaż kiedyś i na Active wyszukiwanie działało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.03.2002
![]() |
ja mam identyczny problem gdzie się przestawia to active na pasive??Odpowiedzcie plz!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
zakładka settings >>> connection>> a tam juz wybierasz to co trzeba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Zainstaluj Audiogalaxy i zarejestruj sie(gratis) a zobaczysz różnice.W załączniku masz programik.OK!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.01.2002
![]() |
ALE AUDIOGALAXSY Z TEGO CO WIEM MA JEDNA WADE...
POWAZNA............ SCIAGA TYLKO PLIKI MP3... DC SCIAGA WSZYSTKO CO CHCESZ...... sAM WYBIERZ CO JEST LEPSZE....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
Kompromis:
KaZaA (www.kazaa.com) Da się sciągać wszystkie pliki, a nie trzeba się bawić w jakieś szukanie hubów i czekanie na sloty. Inna sprawa, że tego programu jakoś nie lubie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.02.2002
![]() |
A czemu poprostu nie i kazaa i DC
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
Taka mala micro odnosnie DC++... poki co fakt jest faktem ze sa pewne problemy z dc++ w koncu to niedopracowany clone w ktorym mnie jako admina wkurza ten cholerny blad ze slotami (tworcy mogli by poprawic w koncu to). Niestety nie ma sensu uzywac dc++ skoro jest sie wywalanym z huba.. duzo jest hubow w polskiej i zagranicznej sieci z ktorych sie wywala osoby uzywajace dc++ ale tylko dlatego ze przez DC++ mozna oszukiwac ze slotami siedzac na kilku hubach na raz. W nowej wersji dc++ nie powinienes miec problemow z searchem przynajmniej ja nie mam. Oczywiscie dc++ ma jedna bardzo duza zalete ...ilosc zrzeranych procesow procesora jest duzo nizsza niz w przypadku zwyklego DC neo modus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
Co jeszcze odnoscie dc moglbys sie dowiedziec chodzi tu o passive czy tez active to znajdziesz wszystko na naszej stronce www.dc.cn.net.pl
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Czy ktoś ten problem wreszcie rozwiąże??? | sovi | Napędy optyczne DVD | 15 | 28.02.2006 11:27 |
Problem z nagrywarka DVD Liteon 16X 16h5s | sovi | Napędy optyczne DVD | 3 | 11.01.2006 23:41 |
Direct Connect i dobry hub | thunar | Off topic | 2 | 03.04.2002 17:44 |
lite on 32123s problem z direct cd | perco | Napędy optyczne CD | 3 | 17.03.2002 18:07 |
Kazaa czy Direct Connect? Co lepsze? | Przemo1980 | Off topic | 7 | 01.03.2002 10:48 |