![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spolszczenie/Style do forum vBulletin 3.0.3
Ma ktoś, lub wie ktoś skąd ściągnać spolszczenie (pliki językowe) do forum w wersji vBulletin 3.0.3 ?
Ostatnio zmieniany przez mgit : 12.10.2004 o godz. 15:57 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Ja juz sporo szukałem i nic, samo forum mam na hdd, ale brakuje mi spolszczenia - więć przyłanczam się do prośby
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Forum cdrinfo jest w wersji vBulletin Version 3.0.3 i jest po polsku to może by się admin zlitował i wysłał na emaila spolszczenie
|
|
|
#4 |
|
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Coś w to nie wierze - i rozumiem bo redakcja za licencje na to forum zapłaciła więc nie bedzie sie dzieliła z nikim spolszczeniem, więc jedyne na co możemy liczyć, to że jakis user posiada takowy pliczek i go podeśle.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Masz racje
no ale może jednak ktoś się zlituje i wyśle ten pliczek jezykowy, wkońcu dużo nie zajmuje
Ostatnio zmieniany przez mgit : 12.10.2004 o godz. 17:44 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Sami te forum spalszamy nie da sie nigdzie kupic spolszczonej wersji. To tylko wiele tygodni roboty ;P
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
@mgit: ile dales za licencje vBulletin?
Jezeli zakladasz amatorskie forum - nie takie profesjonalne...po co ci vB? Wystarczy darmowy phpBB2...nie wiem czy IPB tez jest darmowe do konca...ale tez jest dobre.vB jest zarabiste ale po co sianko placic jezeli tworzysz cos co ostatnio jest modne czyli forum o wszystkim i o niczym (nie krytykuje tresci ale poporstu stalo sie to modne ze uzytkownicy zakladaja swoje fora na ktore malo osob wchodzi)
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Style do forum vBulletion 3.0.3
Skąd można ściągać style do forum w wersji vBulletion 3.0.3
PS. Pytanie do Admina czy mógłbyś mi wysłać na emila ten styl MaciejT 1 który jest na forum cdrinfo
|
|
|
#10 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Szkoda tylko zapychac forum :-). A co do tego stylu - google.pl wpisujesz vBulletin 3.0.3 i w PL i powinno znalezc taka jedna stronke.. jak skoncze lekcje to Ci podam dokladny adres... na niej jest chyba z 5 styli do vB3 ![]() --edit-- prosze - http://vbulletin.prv.pl/ - tam chyba cos powinno byc - dawno tam nie bylem, wiec nie wiem dokladnie, ale warto przejrzec , z tego co pamietam bylo duzo styli do 2 :-)pozdro
Ostatnio zmieniany przez Smartek : 12.10.2004 o godz. 20:19 |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Sorki że napisałem nowy temat a nie napisałem tego w już istniejacym
![]() Moje forum www.necik.hee.pl/forum/ narazie ciekawie nie wygląda na tym standardowym stylu a wiesz moze jak zmienić wielkość awataru bo standardowo jest 80x80
|
|
|
#12 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
osobiscie uwazam, ze to niepotrzebne - rozmiary av wieksze niz 80x80 wygladaja okropnie ![]() pozdro ![]() ps - vB - kupilbys oryginala to by tak nie wygladalo ;] --edit-- a co do Twojej stronki [zajrzalem z ciekawosci] - jportal ja strasznie szpeci, moim zdaniem wszystko co jest na "phpnuke'owo-podobnych" systemach strasznie zaniza poziom stronki .Lepiej zrobic wszystko samemu od PODSTAW - ale to tylko moje zdanie.. pozdro
Ostatnio zmieniany przez Smartek : 12.10.2004 o godz. 20:29 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
Orginał drogi jest
Wygląd to chyba kwestia tylko dobrania odpowiedniego stylu, a jak dodawać kategorie dla poszczegółnych for ?PS. Ciekawe czy admin się podzieli tym stylem MaciejT 1 i mi go wyśle na emaila ![]() PS_2 Stronka to jest tylko zainstalowana , narazie wziołem się za forum ![]() hm jp zaniża poziom stronki to w czym byś radził zrobić stronke ? ![]() Ściągłem se styla, jak zmienić domyslny styl ?? PS_3 Kasprzak jak bym robił forum o niczym to by forum, było na lycosie i by było w phpbb by przemo a jest na serverze (pojemność konta na serverze prawie 1 GB) za który się dosyć dużo płaci Czyli forum o niczym raczej nie bedzie ![]() PS_4 Jak się tworzy ktegorie dla poszczegółnych for ? PS_5 Thanatos czyli nie szans że wyślesz to spolszczenie emailem szkoda. A może wyślesz chociaż tego styla MaciejT 1
Ostatnio zmieniany przez mgit : 13.10.2004 o godz. 14:51 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Postanowiłem że se spolszcze to forum, chociaż częściowo
jakim programem edytować plik vbulletin-language, żeby po edycji na forum wyświetlało polskie znaki ?Narazie edytowałem programem EditPlus 2 i po edycji nie wyświetla mi polskich liter np. zamiast Lista Użytkowników jest Lista U?ytkowników www.necik.hee.pl/forum/
Ostatnio zmieniany przez mgit : 13.10.2004 o godz. 14:56 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 23.01.2004
![]() |
Cytat:
Co do spolsczenia i wszelkich zmian, to są dostepne ze specjalnego panelu administracyjnego. Można stworzyć kilka wersji językowych. Po prostu wpisujesz tekst jaki chcesz żeby sie pojawił w danym miejscu. Ale jest to mozolna droga. Co do polskich liter musisz ustawić odpowiednia stronę kodową jezyka. Wszelkie zmiany i ustawienia robisz po zalogowaniu się do panelu administratora. P.S. I jeszcze jedno: fora utworzone na bazie vBulletin były namierzane przez właścicieli. Nie wiem jak jest obecnie. |
|
|
|
|
![]() |
|
|