![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.10.2003
![]() |
Problem z doładowaniem Simplus
Witam.
Mam problem z doładowaniem konta simplus. Po doładowaniu przyszedł ładnie sms-es że konto doładowane a rozmowy wychodzące nadal mam zablokowane i nie można nigdzie zadzwonić.Przy próbie sprawdzenia kodem stanu konta przychodzi wiadomośc doładuj konto. Czytałem o problemach Simplusa ale czy ktoś miał taki problem w ostatnich dniach? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
ja miałem, czekalem kilka godzin aż przyszedł sms że mam wyłączyć i włączyć tel. Fajny avatar
![]()
![]() |
#3 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
Zadzwoń do BOK (Biura Obsługi Klienta)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja byś nie wiedział jak przejść na nową platformę to zapraszam do tego topicu http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...hlight=simplus
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
To niewazne w tym przypadku czy nowa czy stara (mimo ze ta nowa o niebo lepsza). Mialem to samo ale jakos przeszlo... po pewnym czasie dopiero przyszedl smsik ze odblokowane. Ostatnio tak sie dzieje w simplusie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
![]() Trzeba bedzie jutro pofatygować się do Plusa i zapewne złożyć reklamacje. Wyczytałem na innych forach dyskusyjnych że ten mój przypadek nie jest odosobniony i polkomtel walczy juz od dłuższego czasu z tym problemem , ale jak widac bezskutecznie. A tak apropos miałem kiedys problem z Ideą ale nigdy nie zjadło mi kwoty którą doładowałem.Miejmy nadzieje że wezmą na siebie wine i n ie beda się wykrecać ze kupiłem nieaktywna zdrapke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
nie mam plusa co prawda bo "zyje w erze" ale zatrzymuje paragon do czasu az wiem ze wszystko jest okej...
![]() |
![]() |
#11 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
faktycznie ja mialem ten sam problem jakas awaria Simplusa była
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
sto razy miałem ten problem, używałem simplusa wiele lat a "sami swoi" nagle doładowało mi konto 120pln podczas rozmowy, tak ni z tego i owego widziałem też sami swoi u kolegi, jak doładował przy mnie 10pln i w ciągu 2-3 minut co chwila zmniejszał się stan konta o 50gr, aż do zera i polecam olać gsm, to absurd nosić przy sobie telefon, czemu nie lodówkę czy kaloryfer ludzie nie używający gsm są bardziej słowni, jak się umówią na 16.30 to nie dzwonią o 16.30, że się spóźnią - przybywają na czas, co też czyni ich spokojnymi, uśmiechniętymi, relax, no problem ![]() Roman Gutek, właściciel "gutek film" ma ciekawą teorię o komórkach: że młodzi nie chodzą do kina, bo nie mają za co, po zapłaceniu rachunku/doładowaniu. ja wyrzuciłem i wszystko się jakoś ułożyło, polecam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|