![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
W-Lan pytanie czysto teoretyczne
Jezeli mam na kompie karte W-Lan i ustawie aby udostepniala polaczenie internetowe to czy procedura podlanczania na urzadzeniu ktoremu ma byc ten internet udostepniony bedzie wygladac tak samo jak w przypadku podlanczanie do AP? (wyszukiwanie polaczenia, hasla itd)
PS. pytam bo mam zamiar zakupic urzadzenie z wlan ktore potrafi tylko laczyc sie z drugim takim samym urzadzeniem i z AP aby pobierac updaty oprogramowania i nie wiem czy musze kupowac AP czy karta W-lan mi wystarczy.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ClassicGOD
![]() |
nikt nie zna odpowiedzi
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.02.2005
![]() |
nie zakumałem, ale jeśli ustawiłeś udostępnianie sieci wlan na kompie , to inne kompy po wykryciu tej sieci, czyli wykryciu sygnału będą się z nia łączyć bezproblemowo. jeśli chcesz podłączyć 2, max 3 kompy do sieci, i nie zależy ci na wydajności, a kompy stoją blisko siebie, to nie musisz mieć AP, w konfiguracji sieci bezprzewodowej ustawiasz Ad-hoc, zamiast infrastruktury, inne parametry( hasło, szyfrowane etc) i tyle...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ClassicGOD
![]() |
Nie o to chodzilo ;] bo nie chodzilo o kompy a o 1PC i Playstation Portable, ale juz wyczytalem ze jednak PSP nie wymaga AP. Mimo wszystko dzieki za jedyna odpowiedz - przynajmniej 1 jeszcze sie tu stara
![]() PS topic mozna zamknac, usunac, i co tam jeszcze
|
![]() |
|
|